Traqueer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 287
Ya eyvallah orası öyle de ama sen çarşıda gezerken yada başka biryerdeyken şarjın bitse ve şarj aletini yanında olmasa bu durum çok kötü benceAma 120 de bi başka bee
Ya eyvallah orası öyle de ama sen çarşıda gezerken yada başka biryerdeyken şarjın bitse ve şarj aletini yanında olmasa bu durum çok kötü benceAma 120 de bi başka bee
ne kadar fark var ki 120 varsa mantıken o kullanılır yani ben öyle yaparım sosyal medya için kaç saat gider günlük kullanımYa eyvallah orası öyle de ama sen çarşıda gezerken yada başka biryerdeyken şarjın bitse ve şarj aletini yanında olmasa bu durum çok kötü bence
Tam olarak saat söyleyemem çok dikkat etmedim ama gözle görülür bir fark olduğu gerçek hocamne kadar fark var ki 120 varsa mantıken o kullanılır yani ben öyle yaparım sosyal medya için kaç saat gider günlük kullanım
Katılıyorum.Tam olarak saat söyleyemem çok dikkat etmedim ama gözle görülür bir fark olduğu gerçek hocam
peki günde 1 kere şarj yeterli oluyor mu 2 şart mı (120hz ve günlük ortalama kullanım)Tam olarak saat söyleyemem çok dikkat etmedim ama gözle görülür bir fark olduğu gerçek hocam
1 hayatta yetmez. Sen 2 yap onu şimdiden.peki günde 1 kere şarj yeterli oluyor mu 2 şart mı (120hz ve günlük ortalama kullanım)
Günlük ortalama kullanımda 1 yeterli olabilir ama eğer çoğu işiniz telefondaysa sosyal medyadan kopmuyorsanız 2 ye çıkabilirpeki günde 1 kere şarj yeterli oluyor mu 2 şart mı (120hz ve günlük ortalama kullanım)
nefret ettim telefonu şarja takmaktan :/1 hayatta yetmez. Sen 2 yap onu şimdiden.
Yani günlük ortalama da akşamına sıfırlarsın şarjını1 hayatta yetmez. Sen 2 yap onu şimdiden.
nefret ettim telefonu şarja takmaktan :/
yok ya öyle pek işim olmuyor arada insta youtube video izliyorum o kadar birde ders için bol bol fotoğraf çekiyorumGünlük ortalama kullanımda 1 yeterli olabilir ama eğer çoğu işiniz telefondaysa sosyal medyadan kopmuyorsanız 2 ye çıkabilir
Abiler bende s20 fe kullanıcısıyım bi 6 7 aylık kullanım söz konusu ve şunu söyleyebilirim ki 120 hz e geçince şarj konusunda berbat bir cihaz haline geliyor nedense bende o şekilde bir kötü etki bıraktı. Herkeste öyle midir bilmem ama nedense 120 hz e geçince şarjı çok çabuk bitiyor gibime geliyor.
peki günde 1 kere şarj yeterli oluyor mu 2 şart mı (120hz ve günlük ortalama kullanım)