14 aydır kullanıyorum cihazı. Max 3.5-4 saat ekran süresi veriyor (Watch 4 Classic ve SmartTag bağlı sürekli + 120HZ aktif + Always On Display da açık). Günde 2 kez şarj ediyorum cihazı. Allah'tan 25W adaptörle 1 saatte doluyor. Bugün 2 şarjla 7 saat 15 dakika süre almışım.
1 kez bile donma kasma yaptığını hatırlamıyorum. Android 12 ile de sorun sıkıntı yaşamadım. İphone 11 ile kıyaslayan olmuş, CPU kuvveti olarak 11'den %5-7 daha iyi. Kamera olarak fotoğraf çekiminde 11'den iyi, video çekiminde kötü. Dxomark Puanı olarak 3 puan mı ne fark var sadece aralarında. 3X optik, 30X normal zoom var. Ay'ı çektiğimde kraterlerine kadar belli oluyor. 11'e göre en büyük fark da ekran zaten. Süper amoled 120HZ 1080P ekran işini gerçekten iyi yapıyor. Görüntü kalitesi müthiş. Kısacası hemen hemen denk kameralar + daha kötü ekran ve CPU'ya sahip cihaza fazladan 5-6K para vermek fanboyluktan başka bir şey değil benim gözümde. USB 2.0 olması ve şarj sürelerinin S20FE'den uzun olması gibi daha detaylı şeylere de inmedim daha.
Yalnız bende ufak bir bahtsızlık var

aldıktan 6 ay sonra arka kapak açılma yaptı. Servise gönderdim düzgünce kapatıp geri gönderdiler. 14. Ayda da yani bu ay da ekranda Amoled yanığı oluştu maalesef. Sömestr tatilinde garantiye göndereceğim. Şuanlık dikkat etmezsem gözükmüyor bile ama eninde sonunda uğraştıracak.
Arka kapağın açılması son zamanlarda çıkan Samsung'larda biraz kronik. Özellikle silikon gibi hissiyat veren A52-72'lerde çok sık yaşanan, hatta kutudan arka kapakta açılma olmuş şekilde çıkan bile var. Amoled yanığı da tek Samsung'a özgü değil, Amoled olan her cihazda olabilecek bir durum. 3 sene S4, 3 sene J6 kullandım olmadı, 14 ayda bunda oldu. Umarım yeni alacak ve aktif kullanan arkadaşların başına gelmez