🔥İndirim 12 LİTRE GOURMETMAXX AIRFRYER 🔥 KARGO+VERGİ DAHİL 🔥 2238 TL🔥

Ürün elimize ulaşmaz da artık belki satıcı ceza yer felan diye uğraşıyoruz resmen

Dostlar satıcı dolandırıcı bilginiz olsun sebebi elinden stok olmayan ürünleri satması + fiyat farkı koyarak tekrar satışa ürünü sunması vs ben 2238'tl aldım benden sonra fiyat farkı ile tekrar belli aralıklarla stok girildi şikayet ederseniz bu şekilde şikayet edin

Dostlar ürün geldiğinden beri aklımda kalan bir soru var ürün arızalanırsa garantiye nasıl yollayacağız herhangi bir garantisi var mı Türkiye'de

Dostlar ürün geldiğinden beri aklımda kalan bir soru var ürün arızalanırsa garantiye nasıl yollayacağız herhangi bir garantisi var mı Türkiye'de
Yurtdışı üründe olmuyor burda diye biliyorum

Ben de 17 Kasım da sipariş vermiştim ve iptal olmuş.
Müşteri temsilcisi ile uzun uzun konuştum forumun adını aldı kendisi de bakacağını söyledi.
Almanya ürünü olduğu için bir şey yapamadığını ama gerekli yerlere şikayeti bildireceğini belirtti.
İptal ile ilgili mail almanız lazım dedi ama bana mail bile gelmemişti o da şaşırdı.
3 4 gün içinde olumlu ya da olumsuz mail olarak dönülecekmiş.
Sadece ben değil onlarca kişi şikayetçi dedim gerekli uyarmaların yapılacağını söyledi.

Yurtdışı üründe olmuyor burda diye biliyorum
büyük bi eksi bu bence bu arada ilerleyen zamanlarda bozulursa tamircisinin de pek fazla oldugunu düşünmüyorum sıkıntı çıkartıcak gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,312
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri