Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

Yarın asgari ücret açıklanacak. Umarım hemen zam koymaz çoğu firma, MD4 gelecek diye aklımda ki 2-3 sistemi almadım. Benim durumumda olan insanlar da vardır. Keşke en azından sistem özelliklerini veya segmentini falan öğrenebilsek ve ona göre plan yapabilsek.

Yarın asgari ücret açıklanacak. Umarım hemen zam koymaz çoğu firma, MD4 gelecek diye aklımda ki 2-3 sistemi almadım. Benim durumumda olan insanlar da vardır. Keşke en azından sistem özelliklerini veya segmentini falan öğrenebilsek ve ona göre plan yapabilsek.
Ben MD4 gelecek mi dedim?

Ben MD4 gelecek mi dedim?
Md4 hikayesi paylaşmandan bu anlaşıldı tabii ki. Bu konuda günlerdir burda. Ben kötü bişey demedim sadece bir temennimi paylaştım. Yanlış hatırlamıyorsam itopya indirim ürünlerini duyururken attığın hikaye de yeni sistem de geleceğini söylemiştin. Gelmeyecekse, bir şey kaçırdıysam benim hatam eyvallah. Her zaman severek takip ettiğim bi kardeşimsin. yeni bir sistem gelmeyecekse, tavsiyelerini de dikkate aldığım biri olarak eğer beklemeyin dersen zam gelmeden bi sistem almak isterim. Teşekkürler

Story'de paylaştı reis hadi h.o foruma
Alıntıyı görüntüle
Çıkacak sistem hakkın'daki tahminim

Monitör Olarak Bu Olabilir

Diğer Parçalar ise şu sekilde olabilir

Ryzen 5 5500
GIGABYTE B450M H veya diğer x markalar
GoodRam
MLD M300 500GB NVME M.2 SSD
GTX 1660 Ti OC 6GB veya süper olabilir

MAG FORGE M100A veya GameBooster GB-G3601B Olabilir

Ekler

• Screenshot_20221221-163333_Instagram.jpg
    Screenshot_20221221-163333_Instagram.jpg
    37.8 KB · Hit: 178
Md4 hikayesi paylaşmandan bu anlaşıldı tabii ki. Bu konuda günlerdir burda. Ben kötü bişey demedim sadece bir temennimi paylaştım. Yanlış hatırlamıyorsam itopya indirim ürünlerini duyururken attığın hikaye de yeni sistem de geleceğini söylemiştin. Gelmeyecekse, bir şey kaçırdıysam benim hatam eyvallah. Her zaman severek takip ettiğim bi kardeşimsin. yeni bir sistem gelmeyecekse, tavsiyelerini de dikkate aldığım biri olarak eğer beklemeyin dersen zam gelmeden bi sistem almak isterim. Teşekkürler
Valla öyle kral adamın çıkarttığı sistemler belli kaliteli parçalarda uygun fiyata piyasada en iyi bilgisayarı toplayıp çıkarttırıyor, V6'yı alamadık stok bitti, eğer olursa umarım bunuda alabilirim heyecanla bekliyorum.

md4 umarım gelir geçen senede bu aylarda çıkmıştı sanırsam monitör dahil bir sistem arıyorum umarım hızlıca gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri