Method
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 528
o konularla hiç bir alakam yok konu aç bencedoğru dion bu arada ben bu anakart a ryzen 5 3600 takabilirmiyim
o konularla hiç bir alakam yok konu aç bencedoğru dion bu arada ben bu anakart a ryzen 5 3600 takabilirmiyim
Asgari ücrete zam gelmesi demek her şeyinde 2 katına yakın oranla zamlanması demek, asgari ücretin yükselmesi kötü bir şeydir bu tarz durumlarda8.5K, fena para değil. (ŞU AN İÇİN)
Zamı az bulanlar linçlerYapılan zam haberine sevinen destekleyen zavallılar... Yazık
Aslında konunun zamla alakası yok.Zamı az bulanlar linçler
Zamı fazla bulanlar linçler
Zamı yeteri kadar bulanları üstteki ikisi linçler.
Sosyal medyanın zararları.
E ne olacak? Yıl içinde zaten her şeye her an zam geldi bunun sorumlusu da mı asgari ücret hocam? Alım gücü düşüyor buna çare düşünmek yerine asgariye sallamak neyin kafası anlamıyorum.Asgari ücrete zam gelmesi demek her şeyinde 2 katına yakın oranla zamlanması demek, asgari ücretin yükselmesi kötü bir şeydir bu tarz durumlarda
Zamların artmasının sebebinin yüzde 50 si asgari ücrete baglanıyor hocam.E ne olacak? Yıl içinde zaten her şeye her an zam geldi bunun sorumlusu da mı asgari ücret hocam? Alım gücü düşüyor buna çare düşünmek yerine asgariye sallamak neyin kafası anlamıyorum.
Keşke asgarî sabit kalsa hep, alım gücümüz düşmeden.
Tamamda parantez içindeki yazdığım yazı, sizin 3 satırlık yazınızın iki kelime hâli zaten. Aynı şeyi ima ettim bendeAsgari ücrete zam gelmesi demek her şeyinde 2 katına yakın oranla zamlanması demek, asgari ücretin yükselmesi kötü bir şeydir bu tarz durumlarda
Asgari ücret zammı bizimki gibi ülkeler için korkunç sonuçlar doğurur, yapılması gereken zam yapmak değil pazar fiyatını düşürüp elindeki paranın değerini de artırmaktır.Zamı az bulanlar linçler
Zamı fazla bulanlar linçler
Zamı yeteri kadar bulanları üstteki ikisi linçler.
Sosyal medyanın zararları.