Yakının eski asgari ücretle çalışmaya devam etsin yetiyorsa çıkartmazlar işten...madem öylebir tanıdığımı sırf bu yüzden işten çıkartacaklar. Lazım olan alım gücünü arttırmak maaşa zam yapmak değil. Firmalar işten cıkarma yapacak ve kalan işçilerin iş yükü artacak sonucunda ne olacak paranın değeri düşecek işsizlik artacak. Yeter artık maaşa zam yapmanın iyi bir şey olmadığını anlasın insanlar artık
Sen zam yapınca umarım aldığın ürünlerin işçiliğinin de arttığını haliyle ürün fiyatlarının zamlandığı ayrıca serbest piyasa olduğu için bunu fırsat bilip zam üstüne zam yapan üreticilerin de olduğunu biliyorsunAsgari ücretle çalışmayan yazar beyanı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eksi enflasyon mu bekliyorsun, çok beklersin. Zam şart.
7500 ile 8000 arasi olacak. Temmuz da bir zam daha olacak diyorum. Reis 9000 olmaz diyor.bana gelişi zaten 7000. Sen 8000 al otur oturduğun yerde diyor"AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Erdoğan, milyonlarca çalışanın heyecanla beklediği asgari ücretle ilgili de konuştu.
Önümüzdeki aylarda enflasyonun tepetaklak düşeceğini ifade eden Erdoğan, "Büyük ihtimalle yarın asgari ücret konusunu da bakanımla bugün görüşmeleri yapmak suretiyle inşallah açıklayıp onu da yoluna koymuş olacağız" dedi."
Alıntıyı görüntüle
KAYNAK LİNKİ
Hocam 5. Sınıfta girdim 447 çektim. 6? Sınıfta bir daha girdim ben de anlamadım 488 çektim ve kazandım. Şu an 7. Sınıftayım. Siz?Kaçıncı sınıfta kazandın şuan kaçıncı sınıftasın hocam 4 yıldır giriyorum hala ses yok .d
Ben 10Hocam 5. Sınıfta girdim 447 çektim. 6? Sınıfta bir daha girdim ben de anlamadım 488 çektim ve kazandım. Şu an 7. Sınıftayım. Siz?
İnşallah siz de en kısa sürede kazanırsınız hocam.Ben 10
5 de 400 almıştım sonra girmedim 6 da ve 7 de 8 de 300 lerde aldım 9 da girdim en son 380 mı ne aldım bu sene bakalım nasipse
Bu arada hocam t ile başlayan foruma üye misiniz?Ben 10
5 de 400 almıştım sonra girmedim 6 da ve 7 de 8 de 300 lerde aldım 9 da girdim en son 380 mı ne aldım bu sene bakalım nasipse
Yok technopattan bahsediyorsun sanırım sadece burda varım başka forumların adını gizlemene gerek yok hocam yaşam değil diye biliyorum yasaksada saçma zaten neyse Mehmet abi banlamasın şimdi .dİnşallah siz de en kısa sürede kazanırsınız hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hocam t ile başlayan foruma üye misiniz?
Adam doğru söylüyor. Asgari ücret 2600 iken insanların refah seviyesi daha iyiydi. Asgari ücretin artışı seni sevindiriyorsa ekonomiyle ilgili hiçbir fikrin yok demektir.Asgari ücretle çalışmayan yazar beyanı.