Steam İndirimleri Öneri

Reaksiyon skoru
18
arkadaşlar oyunlara ve oyun serilerine çok hakim değilim, en bilindik oyunlardan tabii ki haberim var ama başka güzel oyun bilmiyorum şuan kütüphanede rdr2, forza4, forest, gta5(epic games), dying light var. Far cry, metro serileri çok bilindik seri ama oyunlarını falan hiç bilmiyorum amaç ne oyunun hikayesi nedir falan bana biraz oyun önerir misiniz? total bütçe 200tl

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
arkadaşlar oyunlara ve oyun serilerine çok hakim değilim, en bilindik oyunlardan tabii ki haberim var ama başka güzel oyun bilmiyorum şuan kütüphanede rdr2, forza4, forest, gta5(epic games), dying light var. Far cry, metro serileri çok bilindik seri ama oyunlarını falan hiç bilmiyorum amaç ne oyunun hikayesi nedir falan bana biraz oyun önerir misiniz? total bütçe 200tl
Bf1 almayanın evine Johnny abimi yolluyom. Half Life 2 ve black mesa oynamayanı zaten dövüyorlar. Yumrukçu abim için bi batman

god of war, ac valhalla

Bf1 almayanın evine Johnny abimi yolluyom. Half Life 2 ve black mesa oynamayanı zaten dövüyorlar. Yumrukçu abim için bi batman
bf1 almıştım yazmayı unuttum, god of war yazan arkadaş içinde nedense ben anlayamadım gow u, yani habire boss fight oyun eyw Allah grafikleri falan çok güzel ama öyle mitolojiye falan ilgim yok, yinede illa herkesin oynaması gerekir diyorsanız almaya çalışırım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,937
Üyeler
199,462
Son üye
Kirmizi_Evo

Geri