ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
Hangi ürün daha iyi fiyatları aynı siz hangisini alırsınız ? Ve nedeni?
Blackshar v2x den iyi mi diyosunuz?Arctic Prime çok öneriliyor. Çok iyi olduğu söyleniyor.
v2x kötü zaten arctis prime daha iyidir.Blackshar v2x den iyi mi diyosunuz?
Razer kraken v3 e baktın mı? Öneririm.Hangi ürün daha iyi fiyatları aynı siz hangisini alırsınız ? Ve nedeni?
Kraken ve blackhasrk v2x den iyi mi? ki kotu diye okumustumRazer kraken v3 e baktın mı? Öneririm.
Bildiğim kadarı ile v3 7.1 olan versiyonu daha iyi. (X olmayan)Kraken ve blackhasrk v2x den iyi mi? ki kotu diye okumustum
yanlış biliyorsun.Kraken v3 thx spatial audio özellikli bir kulaklıktır.Verdiği ses kalitesi x modellerinden çok daha üst seviyedir.Kraken ve blackhasrk v2x den iyi mi? ki kotu diye okumustum
V3 bulmaya çalışayım ozamanyanlış biliyorsun.Kraken v3 thx spatial audio özellikli bir kulaklıktır.Verdiği ses kalitesi x modellerinden çok daha üst seviyedir.
Anladım blackshark v2x tıp ve hafiflik olarak cezbetmistiBildiğim kadarı ile v3 7.1 olan versiyonu daha iyi. (X olmayan)
V3 çok pahalı dostum imkansız alamam v2x 880tl :/Bildiğim kadarı ile v3 7.1 olan versiyonu daha iyi. (X olmayan)
V2x 880tl v3 çok pahalı :/yanlış biliyorsun.Kraken v3 thx spatial audio özellikli bir kulaklıktır.Verdiği ses kalitesi x modellerinden çok daha üst seviyedir.
kraken v3 itopya üzerinde 1300 tl civarındaydı sanırım yanında stand da hediye ediyorlarV3 bulmaya çalışayım ozaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anladım blackshark v2x tıp ve hafiflik olarak cezbetmisti
V3 çok pahalı dostum imkansız alamam v2x 880tl :/
V2x 880tl v3 çok pahalı :/
Çok pahalı o kdr bütçe yok Max bütçem 900 usta zorlarsam 1000tl 2.ele de açığım temiz ise vars satarmisin bakipkraken v3 itopya üzerinde 1300 TL civarındaydı sanırım yanında stand da hediye ediyorlar
v2x e vereceğin parayı 1300 e tamamlayıp v3 almandan yanayım.Ama bütçe yetişmiyorsa v2x de alınabilir tabiÇok pahalı o kdr bütçe yok Max bütçem 900 usta zorlarsam 1000tl 2.ele de açığım temiz ise vars satarmisin bakip
Bütçe yetmiyo mouse klavye de alacağım daha ona arttır buna arttır para bitiyov2x e vereceğin parayı 1300 e tamamlayıp v3 almandan yanayım.Ama bütçe yetişmiyorsa v2x de alınabilir tabi