Geceleri Uyuyamamaya başladım

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,111
1 2 haftadır gece 2 lere kadar uyuyamıyordum
Dün zirve yaptı 3 e 3 30 a kadar uyuyamadım
Kafam dolu olduğu için olabileceğini düşünüyorum
Galaxy watch 4 kullanıyorum stress kalp ritmi ve uykuyu tutuyor ss lerini atabilirim
Bunun nedeni nedir ve nasıl çözerim yardım edin

Burası forum, hastane değil. Uyku hapı kullanabilirsin.

Sağlık kategorisi o yüzden var forumda
İlaçla çözmek istemiyorum ileride daha büyük bir sıkıntıya veya bağımlılığa yol açabilir

pc ile bir şey sorana bilgisayarcıya mı git diyoruz hocam, deneyimi olan varsa konuya mesaj yazar zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

insomnia mıydı parasomnia mıydı neydi o tarz bi şey olabilir hocam bi bakın derim

Odanın ışığını sarı ışıkla değiştir, uyumadan önce telefon bilgisayar ekranı gibi mavi ışık yayan ekranlara bakma, bakıyorsan da mavi ışık filtresi kullan, aksiyon içeren oyunlardan sonra vücudunda mi adrenalin seviyesinin düşmesi 1.5 2 saati bulur uyuyamazsin uyumadan önce oyun oynama

bu tarz bi olay bende de vardı hala arada oluyor genelde o gün hiç uyumayarak hallediyorum sorunu :D

bu tarz bi olay bende de vardı hala arada oluyor genelde o gün hiç uyumayarak hallediyorum sorunu :D
Benim öyle bi lüksüm yok sınav öğrencisiyim ama hastayım diye 2 gün rapor aldım deneyebilirim

1 2 haftadır gece 2 lere kadar uyuyamıyordum
Dün zirve yaptı 3 e 3 30 a kadar uyuyamadım
Kafam dolu olduğu için olabileceğini düşünüyorum
Galaxy watch 4 kullanıyorum stress kalp ritmi ve uykuyu tutuyor ss lerini atabilirim
Bunun nedeni nedir ve nasıl çözerim yardım edin
Kral bende uyuyamıyorum ama sabahları okula gitmeye o kadar alıştım ki sabah 6da bazen sabah ezanıyla uyanıyorum.
Akşam 8 dedimi uykum geliyor bayılıyorum.

Odanın ışığını sarı ışıkla değiştir, uyumadan önce telefon bilgisayar ekranı gibi mavi ışık yayan ekranlara bakma, bakıyorsan da mavi ışık filtresi kullan, aksiyon içeren oyunlardan sonra vücudunda mi adrenalin seviyesinin düşmesi 1.5 2 saati bulur uyuyamazsin uyumadan önce oyun oynama
Buna dikkat ederim uyumadan önce test çözerim 1 2 saat sonra uyurum bu akşam

1-2 gün Sabah erken kalk (7 gibi) bak nasıl da uyuyorsun gece :)

Kral bende uyuyamıyorum ama sabahları okula gitmeye o kadar alıştım ki sabah 6da bazen sabah ezanıyla uyanıyorum.
Akşam 8 dedimi uykum geliyor bayılıyorum.
Ben alışamadım 6 alarm kurulu farklı zaman aralıklarıyla farklı müzikle
ona rağmen geç kalıyorum

1-2 gün Sabah erken kalk (7 gibi) bak nasıl da uyuyorsun gece :)
Uyanmama problemim var ama onu da denerim

Ben alışamadım 6 alarm kurulu farklı zaman aralıklarıyla farklı müzikle
ona rağmen geç kalıyorum

Uyanmama problemim var ama onu da denerim
Benim de uykum çok ağır sadece bu şekilde düzene bindirebiliyorum :)

Uyanamama sorunu içinde madem saat kullaniyosun, saatten uyurken oksijen seviyeni takip et eğer uzun süreler yüzde 80 in altındaysa verimli uyuyamazsin, hastaneye gitmelisin uyku apnesi olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,527
Üyeler
199,383
Son üye
ghos6t

Geri