Neler Yeni

Geceleri Uyuyamamaya başladım

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,734
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Knk ilk olarak geçmişi değiştiremezsin(fazla düşündüğün şey geçmişte ise)

şuan yaşadığın bir sorunla ilgili düşünüyorsan gereksiz şeyleri fazla düşünüyorsun ve şuan sadece o sorunun nasıl düzeltebileceğini düşün illa bir çözüm yolu vardır.

Eğer gelecek için kaygılanıyorsan kaygılanman son derece normal ama kaygılanmak sana farkındalıktan başka bir şey kazandırmaz. Farkındalık kötü bir şey değildir ama farkındalığa gelecek planlaması yapmak yerine kaygılanmak için kullanırsan kendini yormaktan ve potansiyelini heba etmekten başka bir şey yapmazsın. sana aşırı düşünme dedim ama aynı şeyleri aşırı düşünme çünkü kendimden de biliyorum ki biz aşırı düşünmenin çoğunu aynı şeyleri tekrar tekrar tekrar düşündüğümüz için yoruyor ve uykunun kaçmasına sebep oluyor
Haklısın reis
Sadece kendime yüklendim 6 ay ve bunu fark ettim az önce artık bunu düzeltmek için adımlar atıcağım
Teşekkürler

şahin doğan

80+ Platinum
Herkesin başına mutlaka gelmiştir bu durum. Özellikle ramazan ayında. Cuma günü hiç uyuma cumartesi akşam uyu. Uyku düzenin tekrar düzelir.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,734
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Herkesin başına mutlaka gelmiştir bu durum. Özellikle ramazan ayında. Cuma günü hiç uyuma cumartesi akşam uyu. Uyku düzenin tekrar düzelir.
Gerek kalmicak gibi
Gerek kalırsa pazar günü yaparım cumartesi kursum var
Ramazanda bende yaşadım sabah 7 de falan uyumuştum

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy