KeremKaraman
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
ve hangi model alınmalı
bütçe 10000
bütçe 10000
Son düzenleme:
onun yerine hangi el konsolu alınabilirTR şartlarında alınmaz. Çok pahalı.
Bence bence el konsolu hiç alınmaz. Hani konsol fiyatı neyse ok. Ama oyun fiyatları. Öff yani. Mario'ya 600 TL vermek ister misin?onun yerine hangi el konsolu alınabilir
Yurtdışında tanıdık varsa alabilirsin.ve hangi model alınmalı
O sırada (ödün)çalıp evine götüren matematik hocasıİkince el alabilirsin bence switch lite 2.5 a mevcut mesela el konsolu tam olarak bi akrabam askere gidiyordu 6 aylığına bende kaldı switch lite ı çok eğlendim şahsen okulda zelda oynamak aşırı sarıyordu
Telefon olmadığını içine sim kart takılmadığını anlatmak için verdiğim çaba çok garipti kadın anlamıyordu müdür yardımcıları gerçekten beyin yoksunluğu sınavını falan geçiyorO sırada (ödün)çalıp evine götüren matematik hocası
Geçen sene tuşlu telefonu bile alıyorlardı AOHSSKSNDKDTelefon olmadığını içine sim kart takılmadığını anlatmak için verdiğim çaba çok garipti kadın anlamıyordu müdür yardımcıları gerçekten beyin yoksunluğu sınavını falan geçiyor
Bu sene çakma telefon koydum diye dolaba takip etmişler bulmuşlar falan çağırdılar ailemi ben şanslıyım benimkiler kopya taktiği falan veriyorlar bana alttan alıyorlar rahatlar babam fizik tedaviye gidiyorum mesajları göstereyim moral desteği sağlıyor bana demiş ondan ceza almadımGeçen sene tuşlu telefonu bile alıyorlardı AOHSSKSNDKD