nintendo switch hala alınır mı

TR şartlarında alınmaz. Çok pahalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Nintendo switch 7K mı oldu lan? Alınmaz

Paran varsa ve el konsolu istiyorsan alinir tabii ki neden alinmasin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cfwli alir keyfine bakarsin nintendo alip online oynamazsin heralde zaten

İkince el alabilirsin bence switch lite 2.5 a mevcut mesela el konsolu tam olarak bi akrabam askere gidiyordu 6 aylığına bende kaldı switch lite ı çok eğlendim şahsen okulda zelda oynamak aşırı sarıyordu

İkince el alabilirsin bence switch lite 2.5 a mevcut mesela el konsolu tam olarak bi akrabam askere gidiyordu 6 aylığına bende kaldı switch lite ı çok eğlendim şahsen okulda zelda oynamak aşırı sarıyordu
O sırada (ödün)çalıp evine götüren matematik hocası

O sırada (ödün)çalıp evine götüren matematik hocası
Telefon olmadığını içine sim kart takılmadığını anlatmak için verdiğim çaba çok garipti kadın anlamıyordu müdür yardımcıları gerçekten beyin yoksunluğu sınavını falan geçiyor

Telefon olmadığını içine sim kart takılmadığını anlatmak için verdiğim çaba çok garipti kadın anlamıyordu müdür yardımcıları gerçekten beyin yoksunluğu sınavını falan geçiyor
Geçen sene tuşlu telefonu bile alıyorlardı AOHSSKSNDKD

Geçen sene tuşlu telefonu bile alıyorlardı AOHSSKSNDKD
Bu sene çakma telefon koydum diye dolaba takip etmişler bulmuşlar falan çağırdılar ailemi ben şanslıyım benimkiler kopya taktiği falan veriyorlar bana alttan alıyorlar rahatlar babam fizik tedaviye gidiyorum mesajları göstereyim moral desteği sağlıyor bana demiş ondan ceza almadım

Şu anda Nintendo Switch TR ekonomisinde insanı iflas ettirir Nintendo Switch Lite bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,321
Üyeler
185,067
Son üye
Beyfendi07
Geri