Mk110 RGB vs Saber RGB

Hangisini tercih etmeliyim?

• Cooler Master Mk110 RGB

Oylar: 17 54.8%
  • GamePower Saber RGB

Oylar: 16 51.6%

• Oy kullanan toplam üye
    31
Aldınız mı hocam klavyeyi?
Geldi. Şuanlık güzel klavye ışıklandırması falan olsun. Gördüğüm tek sıkıntı kafanızı klavyeye yaklaştırırsanız bir yay sesi duyuyorsunuz o kadar. Ama kulaklık falan takarsanız oyun oynarken duyma imkanınız yok. Şuanlık bu kadar eksisini bulabildim. Güzel klavye tavsiye ederim.

Logitech G213 Prodigy'de alabilirsin bence o daha iyi.

Geldi. Şuanlık güzel klavye ışıklandırması falan olsun. Gördüğüm tek sıkıntı kafanızı klavyeye yaklaştırırsanız bir yay sesi duyuyorsunuz o kadar. Ama kulaklık falan takarsanız oyun oynarken duyma imkanınız yok. Şuanlık bu kadar eksisini bulabildim. Güzel klavye tavsiye ederim.
Alpha-X kulaklık kullanıyorum. Dışarıdaki sesleri yeterince kesiyor bence. Duyacağımı sanmıyorum. Yardımınız için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech G213 Prodigy'de alabilirsin bence o daha iyi.
O klavyeyi de çok duyuyorum ama bir doğru düzgün inceleme izlemedim. Bugün sizin hatırınız için izleyeceğim söz :) Teşekkürler.

@keremcnsz24 Yasin Çelikin dedigi gibi ölü hissimi var

Hayır, bende yok.

Önermem, onun yerine 50-100 TL klavye al aynı. O fiyata membran alınmaz.
Anladım, teşekkürler. 150 TL Birikti. Yarısı gitti yarısı kaldı :)

Kaliteli mebran > mekanik
Kaliteli stereo > sanal 7.1

Bende saber düşünüyordum vazgeçtim önceden cada 890 kullandım yay sesi bazen rahatsız ediyor çıkarıyor mu diye sürekli boşluğa basıyordum. G213 önerebilirim.

Kaliteli stereo > sanal 7.1

Bende saber düşünüyordum vazgeçtim önceden cada 890 kullandım yay sesi bazen rahatsız ediyor çıkarıyor mu diye sürekli boşluğa basıyordum. G213 önerebilirim.
Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ? @keremcnsz24

Alakası yok, membran ile mekanik hissi çok farklı. MK110 ve Saber kullandım açık ara SABER iyi. Mağazada G213 inceledim zamanında 70 TL'ye aldığım Rampage membrandan bir farkı yoktu. Asla o fiyatlara membran alınmaz diye düşünüyorum.

Alakası yok, membran ile mekanik hissi çok farklı. MK110 ve Saber kullandım açık ara SABER iyi. Mağazada G213 inceledim zamanında 70 TL'ye aldığım Rampage membrandan bir farkı yoktu. Asla o fiyatlara membran alınmaz diye düşünüyorum.
Teşekkürler.

Dostum ama sen seversin ben sevmem bunlar farklı şeyler seni yanlış yönlendirmek istemem en iyisi gidip senin de denemen olacaktır. Vatan falan açık gidip deneyebilirsin.

Mekanik takıntılıysan Saber. Zaten @keremcnsz24 te makanik takıntisı olusmus olabilir mekanik kullanan her insanda bağımlılık yapıyor. Yay sesi rahatsız etmeyecekse Saber.

Mekanik takıntılıysan Saber. Zaten @keremcnsz24 te makanik takıntisı olusmus olabilir mekanik kullanan her insanda bağımlılık yapıyor. Yay sesi rahatsız etmeyecekse Saber.
Yok hocam, bundan önce hiç mekanik klavye kullanmadım bu ilk. Hep membran kullandım, ilk deneyiyim bu ve açık ara daha iyi. Ben bu bütçeye membranı hiç mantıklı bulmuyorum. 30 TL A101 klavyesi ile 300 TL G213'ün iç aksamı tamamen aynı.

Geri