Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8” 1ms 165Hz Freesync Full HD IPS LED Monitör

ege124324

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3700
Ben bu monitörü almak istiyorum fakat sistemim rtx 3050 intel core i3 12100F den oluşuyor freesync oldugundan dolayı bi şüphem var g-sync olmasada bir sıkıntı olurmu acaba?

Ben bu monitörü almak istiyorum fakat sistemim rtx 3050 intel core i3 12100F den oluşuyor freesync oldugundan dolayı bi şüphem var g-sync olmasada bir sıkıntı olurmu acaba?
Displayport bağlarsan gsync de açarsın.

Yanlış Bilgilendirme
bende 3050 ve o monitör var gsync desteği var diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama menüde gsync yok freesync yazıyor o açık rmin değilim

Freesync olan monitörlerde dp ile bağlarsan nvidia denetim masasından gsync açarsın.
3060 ti ekran kartım var ve bu monitörü kullanıyorum, gysnc kısmına geldiğinde bu monitör nvidia tarafından gsync onaylı değil uyarısı var .

nasıl yanlış bilgi :D ben gayet kullanıyorum
Ss atsana kanja nvidia denetim masasına girip gysnc kısmını 😬

Ekler

• D4197F5B-A927-48C2-9C10-53B17E9ECDB2.jpeg
    D4197F5B-A927-48C2-9C10-53B17E9ECDB2.jpeg
    48.2 KB · Hit: 53
3060 ti ekran kartım var ve bu monitörü kullanıyorum, gysnc kısmına geldiğinde bu monitör nvidia tarafından gsync onaylı değil uyarısı var .

Sürücüleriniz güncel mi? Normal şartlarda kullanabilmeniz gerekiyor.

Sürücüleriniz güncel mi? Normal şartlarda kullanabilmeniz gerekiyor.
Evet güncel , monitörün açıklamasında freesync destekliyor yazıyor ama bazı sitelerde gysnc destekliyor yazıyor , pcden baktığımda onaylı değil yazıyor ve oyunlarda vs açtırmıyor gsync.

evet gsync doğrulanmış değil diyor ve çoğu monitörde diyor onu ancak gsync sekmesi görünüyor ve açabiliyorum nasıl çalıştığına gelirsek sorunsuz çalışıyor hiçbir problem yırtılma donma bir kez olsun yaşamadım
Screenshot_1.png

Evet güncel , monitörün açıklamasında freesync destekliyor yazıyor ama bazı sitelerde gysnc destekliyor yazıyor , pcden baktığımda onaylı değil yazıyor ve oyunlarda vs açtırmıyor gsync.
ilginç monitör modelin ne hocam

evet gsync doğrulanmış değil diyor ve çoğu monitörde diyor onu ancak gsync sekmesi görünüyor ve açabiliyorum nasıl çalıştığına gelirsek sorunsuz çalışıyor hiçbir problem yırtılma donma bir kez olsun yaşamadımAlıntıyı görüntüle

ilginç monitör modelin ne hocam
Arkadaşın attığı monitör ile aynı hocam bende o yüzden şaşırdım siz ben kullanıyorum diyince , monitörün kendi ayarlarında gsyncmı yazıyor?

Arkadaşın attığı monitör ile aynı hocam bende o yüzden şaşırdım siz ben kullanıyorum diyince , monitörün kendi ayarlarında gsyncmı yazıyor?
Monitörde gsync yazmaz. Yazılımsal olarak kullanılır sadece. Ben de g24f2 kullanıyorum. O da gsync desteklemiyor ama dp ile açıyorum.

Allah allah acaba freesync entegresi mi bozuk monitörün. Benzer problemi kardeşimin Samsung freesync monitöründe yaşıyoruz asla freesync çalışmıyor üstelik amd ekran kartı var onda. Belki bazı monitörlerde bu entegre bozuk çıkıyordur... Bu arada AMD freesync premium yazıyor hocam

Geri