Displayport bağlarsan gsync de açarsın.Ben bu monitörü almak istiyorum fakat sistemim rtx 3050 intel core i3 12100F den oluşuyor freesync oldugundan dolayı bi şüphem var g-sync olmasada bir sıkıntı olurmu acaba?
Yanlış bilgi , monitörün gysnc özelliği yok.Displayport bağlarsan gsync de açarsın.
Freesync olan monitörlerde dp ile bağlarsan nvidia denetim masasından gsync açarsın.Yanlış bilgi , monitörün gysnc özelliği yok.
nasıl yanlış bilgiYanlış bilgi , monitörün gysnc özelliği yok.
3060 ti ekran kartım var ve bu monitörü kullanıyorum, gysnc kısmına geldiğinde bu monitör nvidia tarafından gsync onaylı değil uyarısı var .Freesync olan monitörlerde dp ile bağlarsan nvidia denetim masasından gsync açarsın.
Ss atsana kanja nvidia denetim masasına girip gysnc kısmınınasıl yanlış bilgiben gayet kullanıyorum
Sürücüleriniz güncel mi? Normal şartlarda kullanabilmeniz gerekiyor.3060 ti ekran kartım var ve bu monitörü kullanıyorum, gysnc kısmına geldiğinde bu monitör nvidia tarafından gsync onaylı değil uyarısı var .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ss atsana kanja nvidia denetim masasına girip gysnc kısmını![]()
Evet güncel , monitörün açıklamasında freesync destekliyor yazıyor ama bazı sitelerde gysnc destekliyor yazıyor , pcden baktığımda onaylı değil yazıyor ve oyunlarda vs açtırmıyor gsync.Sürücüleriniz güncel mi? Normal şartlarda kullanabilmeniz gerekiyor.
evet gsync doğrulanmış değil diyor ve çoğu monitörde diyor onu ancak gsync sekmesi görünüyor ve açabiliyorum nasıl çalıştığına gelirsek sorunsuz çalışıyor hiçbir problem yırtılma donma bir kez olsun yaşamadım3060 ti ekran kartım var ve bu monitörü kullanıyorum, gysnc kısmına geldiğinde bu monitör nvidia tarafından gsync onaylı değil uyarısı var .
Ss atsana kanja nvidia denetim masasına girip gysnc kısmını![]()
ilginç monitör modelin ne hocamEvet güncel , monitörün açıklamasında freesync destekliyor yazıyor ama bazı sitelerde gysnc destekliyor yazıyor , pcden baktığımda onaylı değil yazıyor ve oyunlarda vs açtırmıyor gsync.
Arkadaşın attığı monitör ile aynı hocam bende o yüzden şaşırdım siz ben kullanıyorum diyince , monitörün kendi ayarlarında gsyncmı yazıyor?evet gsync doğrulanmış değil diyor ve çoğu monitörde diyor onu ancak gsync sekmesi görünüyor ve açabiliyorum nasıl çalıştığına gelirsek sorunsuz çalışıyor hiçbir problem yırtılma donma bir kez olsun yaşamadımAlıntıyı görüntüle
ilginç monitör modelin ne hocam
Monitörde gsync yazmaz. Yazılımsal olarak kullanılır sadece. Ben de g24f2 kullanıyorum. O da gsync desteklemiyor ama dp ile açıyorum.Arkadaşın attığı monitör ile aynı hocam bende o yüzden şaşırdım siz ben kullanıyorum diyince , monitörün kendi ayarlarında gsyncmı yazıyor?
Allah allah acaba freesync entegresi mi bozuk monitörün. Benzer problemi kardeşimin Samsung freesync monitöründe yaşıyoruz asla freesync çalışmıyor üstelik amd ekran kartı var onda. Belki bazı monitörlerde bu entegre bozuk çıkıyordur... Bu arada AMD freesync premium yazıyor hocamArkadaşın attığı monitör ile aynı hocam bende o yüzden şaşırdım siz ben kullanıyorum diyince , monitörün kendi ayarlarında gsyncmı yazıyor?