AMD Radeon software sorunu

Reaksiyon skoru
11
Merhaba RX 5700 XT ekran kartım var ve onun için AMD Radeon software uygulamasını kullanıyorum bazen durduk yere ekran gidiyor PC yi yeniden başlatmam gerekiyor ( her hangi bir oyunu oynarken oluyor genellikle) yeniden başlattığımda PC yi AMD Radeon software uygulamasını yok ortada kendi kendiliğine kaldırılmış monitörüm normalde 165 hz ve 165 hz de kullanıyorum ama bu olay olduğunda Windows seçeneklerinde hz seçme yeri komple kayboluyor AMD Radeon software uygulamasını yediden yüklemem gerekiyor sonra tekrar 165 hz ye çekmem gerekiyor bu sorun 3 4 aydır var neredeyse anlam veremedim çok önceleri wattman hatası alıyordum ama şimdi o hatayı görmedim bu hata çıktı başıma sorun la ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun sıktı artık bu hata beni

DDU ile sürücüleri kaldırıp sıfırdan kurulum yapmanızı öneririm.

PC ye bugün format attım her şey sıfırdan kuruldu ayriyetten AMD Radeon software uygulamasını kendi sitesinden kullanıyorum ve driver güncelleme uygulaması paralı olan driver booster hepsini ordan guncelledim formattan öncede aynı oluyordu şimdide aynı oluyor

Merhaba RX 5700 XT ekran kartım var ve onun için AMD Radeon software uygulamasını kullanıyorum bazen durduk yere ekran gidiyor PC yi yeniden başlatmam gerekiyor ( her hangi bir oyunu oynarken oluyor genellikle) yeniden başlattığımda PC yi AMD Radeon software uygulamasını yok ortada kendi kendiliğine kaldırılmış monitörüm normalde 165 hz ve 165 hz de kullanıyorum ama bu olay olduğunda Windows seçeneklerinde hz seçme yeri komple kayboluyor AMD Radeon software uygulamasını yediden yüklemem gerekiyor sonra tekrar 165 hz ye çekmem gerekiyor bu sorun 3 4 aydır var neredeyse anlam veremedim çok önceleri wattman hatası alıyordum ama şimdi o hatayı görmedim bu hata çıktı başıma sorun la ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun sıktı artık bu hata beni
ben de sistemi dün aldım bende de rx6700 var . bugün aynı sorunu yaşadım. 1 kere başıma geldi. çok büyük ihtimal ile sürücü sürümü ile alakalı bir durum olabilir.

Bende öyle düşünüyorum ama emin olamıyorum ya oyunda kritik yerdeyim bir anda monitör siyah ekran yani ekran kartı çökmüş gibi görüntü gelmiyor sonra PC yi kapatıp açıyorum bakıyorum AMD Radeon software kalkmış ya bı b*ku beceremiyorlar önceden wattman denilen bı b*k vardı şimdide bu artık AMD sıkmaya başladı beni

Bende öyle düşünüyorum ama emin olamıyorum ya oyunda kritik yerdeyim bir anda monitör siyah ekran yani ekran kartı çökmüş gibi görüntü gelmiyor sonra PC yi kapatıp açıyorum bakıyorum AMD Radeon software kalkmış ya bı b*ku beceremiyorlar önceden wattman denilen bı b*k vardı şimdide bu artık AMD sıkmaya başladı beni
benim başıma 1 kere geldi 2 defa daha yaşarsam satarım gerekirse 3060 alırım. kafam rahat olur en azından

Yeni bilgisayar aldığımda bende de aynı sorun oldu daha sonra sürücüleri değiştirdiğimde bu sorun düzeldi fakat oyunlarda hep kapanıyordu yine monitör. Sorun güç kaynağıdaymış bende değiştirince düzeldi.

Bütün sisteminin özelliklerini yazar mısın? BIOS güncel mi? XMP açık mı?

Üstat
Ryzen 5 3600x
Sapphire RX 5700 XT nitro
Corsair 8x2 ram
Asus prime b550 m-a
Darkguardian 550w
2 k monitör kullanıyorum
Kusura bakma denk gelipte giremedim siteye gormemişim
BIOS güncel mi? RAM'lerin kaç MHz?

Asus un uygulaması varmış adını şuanda unuttum her formattan sonra yüklememi ister bende yüklerim ordan güncellemeleri yaparım orada BIOS güncellemeleri yazıyor onu guncellerim başka BIOS la ilgili bir şey yapmam ramler ise 3200 MHz de normali 3600 ama

Windows otomatik olarak sürücü indiriyor o da AMD yazılımını bozuyor, o güncellemeyi kurmasını engellemen lazım sonra da AMD 22.5.1 sürümünü kullanırsan sorunun düzelir

Üstat öyle bir şey hiç fark etmedim ben 2 yıldır kullanıyorum PC mi 2 yılda 30 kere format atmişimdir neredeyse hiç Windowsun kendiliğinden yüklediğini görmedim ( AMD Radeon software) ise dediğin görmedim başka bir şey yine görmedim ama teşekkür ederim kontrol edeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,522
Üyeler
187,693
Son üye
Ardacan60
Geri