🔥İndirim Pegasus 2 TL Uçak Bileti

ozan3592

80+
Reaksiyon skoru
10
Yurt içi - Yurt Dışı Gidiş Dönüş 2 TL

Pegasusun kampanyası başlayalı 1 haftayı geçti. Kimse foruma yazmamış, şaşırdım. Ben yazıyım da forumdaki kardeşlerim yararlansın dedim.

Nasıl Faydalanılır?
- 12-24 yaş aralığında olacaksın
- Pegasus Genç BolBol'a üye olacaksın.
- @pegasusairlines instagram adresinden her hafta paylaşılan ipucunu takip edip biletlerin satışa çıkacağı gün saat ekran başında hazır bekleyeceksin.

Not: 500 Koltuk sınırı var.

Edit: Nasıl oluyo diyenler için, yukarıda bahsettiğim adımları yaptıktan sonra saat geldiğinde normal bi şekilde bilet alıyorsunuz daha sonra ödeme yerinde kampanyayı seçiyorsunuz, biletin fiyatı 2tl ye düşüyor.

Son düzenleme:
2 TL What .d

Yurt içi - Yurt Dışı Gidiş Dönüş 2 TL

Pegasusun kampanyası başlayalı 1 haftayı geçti. Kimse foruma yazmamış, şaşırdım. Ben yazıyım da forumdaki kardeşlerim yararlansın dedim.

Nasıl Faydalanılır?
- 12-24 yaş aralığında olacaksın
- Pegasus Genç BolBol'a üye olacaksın.
- @pegasusairlines instagram adresinden her hafta paylaşılan ipucunu takip edip biletlerin satışa çıkacağı gün saat ekran başında hazır bekleyeceksin.

Not: 500 Koltuk sınırı var.
anlamadım la nası oluyo şimdi

2 haftadır deniyorum alamadım çok iyi kampanya ama site ve uygulama çok yavaşlıyor.

Adana'ya gidin kebap yiyip gelin. 10/10 aktivite.

anlamadım la nası oluyo şimdi
istediği herhangi bir bileti 18-24 arası genç bol bol üyesi 2tl ye alabiliyor londraya filan alan gördüm 8k lık bileti 2tl ya ama koltuk sayısı çok az hen bitiyor

istediği herhangi bir bileti 18-24 arası genç bol bol üyesi 2tl ye alabiliyor londraya filan alan gördüm 8k lık bileti 2tl ya ama koltuk sayısı çok az hen bitiyor
12-24 değil mi

Yaymayın dedik kardeşim alla allah 🥴

Bu mesajı 100 kişiye göndericeksin mevzusu gibi oldu ben 2bin lira verip pass geçiyorum

Pegasus uçakları yürüyen tabut diyolar ?

Geri