kasada powerboost x58 rgbasus h510m k
Anakarta görmüyorsa fan coklayici vardır ve gücünü molex kablodan alıyordur. Bu yüzden son hız döner.arkadaşlar kasa fanını anakart görmmğyor ve fanlar hep son hızda çalışıyor yardım edebilirmisiniz
fanlar anakarta bağlı heraldebiosta q-fan ayarları var, oradan pwm'ye almanı öneririm dc değil, ayrıca anakartında cha1 bağlantısına al kasa fanlarını
bu arada fan hub kullanıyor musun yani çoğaltıcı falan? bide fanlar molex üzerinden mi bağlı yoksa anakarta mı?
evet heralde o yüzden ansıl çözebilirimAnakarta görmüyorsa fan coklayici vardır ve gücünü molex kablodan alıyordur. Bu yüzden son hız döner.
heralde oraya bağlı anakarta nasıl bağlayacağım cha fan pimine bağlayacağım sanırımFanlar PSU'ya bağlıdır. Kontrol et bağlantıları.
3-4 pin varsa evet oraya bağlayacaksın.heralde oraya bağlı anakarta nasıl bağlayacağım cha fan pimine bağlayacağım sanırım
pin çoklayıcımı almam lazım3-4 pin varsa evet oraya bağlayacaksın.
Pin çoklayıcı değil. Fan sadece molex de olabilir güç kaynağına bağlanan cinsten. Ufak bir 3 ya da 4 pin kablo daha olması lazım.pin çoklayıcımı almam lazım
Evet şuan baktım fanlar psuya baglı 4 pinlik kabloyla anakarta direkt baglasam gucu ordan alabilirmiPin çoklayıcı değil. Fan sadece molex de olabilir güç kaynağına bağlanan cinsten. Ufak bir 3 ya da 4 pin kablo daha olması lazım.
Evet o ufak kabloyla alırEvet şuan baktım fanlar psuya baglı 4 pinlik kabloyla anakarta direkt baglasam gucu ordan alabilirmi