Çözüldü✓ Gençer Gaming rezilliği mert bayantemur

bu sanki firmadan çok kargocunun kargoyu basket topu niyetine fırlatmış olmasına bağlı olmuş gibi sanki

Desteğe yaz fotoğrafını at. Kabul etmezlerse thh basvurucam de .

bu sanki firmadan çok kargocunun kargoyu basket topu niyetine fırlatmış olmasına bağlı olmuş gibi sanki

Kargo işi değil vida sıkmamışki adamlar, vida koptu desek ki asla olamaz anakart neden zarar görmemiş?

Herşeyi geçtimde anakartı vidalamayı nasıl unutmuş olabilirler abi aklım almıyor 😅

3-4 gün önce mert bayantemurun gençer Gaming ile çıkartmış olduğu 15.000 TL olan sistemini satın aldım ve elime ulaştığı hala bakarmısınız rezillik gençer Gaming pişmanlıktır.Alıntıyı görüntüle

Bende 4 gün önce sipariş verdim montajı gelişi güzel yapıyorlar galiba içime şüphe düştü size kaç günde ulaştı sistem ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 4 gün önce sipariş verdim montajı gelişi güzel yapıyorlar galiba içime şüphe düştü size kaç günde ulaştı sistem ?

Gençer gamingden aldım ben sistmemimi kargoda hiçbir problem yoktu. Denk geliyor demek ki

3-4 gün önce mert bayantemurun gençer Gaming ile çıkartmış olduğu 15.000 TL olan sistemini satın aldım ve elime ulaştığı hala bakarmısınız rezillik gençer Gaming pişmanlıktır.Alıntıyı görüntüle
Vidaları takmadan göndermişler herhalde. Böyle bir montaj yok.
Geçmiş olsun.

Bu kadar şikayet normal olamaz, benimde şirket için aldığım sistem vardı, kasanın üstü darbe almıştı içe göçmüştü işimiz acil olduğu için iade edemedik. Montajdaki çalışanlar ya maaşlarından memnun değil ya da psikolojik destek almaları lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gençer gamingden aldım ben sistmemimi kargoda hiçbir problem yoktu. Denk geliyor demek ki
Kargo firmasını bağlayan bir konu değil ki, adamlar vidaları takmamış.

Gerçekten rezil bir durum. Bana kalırsa video olmasada geri alınması gerek. Bunu alan adamın yada kargocunun yapmış olması ihtimali saçma bi durum zaten. Kargocu arkadaş sistemi açıp anakart vidalarını söküp tekrar paketleyecek hali yok. E bu müşterinin de anakart vidalarını söküp bu takılmamış deme ihtimali mantıksız. İyi niyetle geri alınması gerek tabi biraz da firma kalitesine bağlı bu durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri