Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,007
Gençer Gaming rezil bir firma zaten
O vidalar öyle çıkacak cinsten değil.bu sanki firmadan çok kargocunun kargoyu basket topu niyetine fırlatmış olmasına bağlı olmuş gibi sanki
bu sanki firmadan çok kargocunun kargoyu basket topu niyetine fırlatmış olmasına bağlı olmuş gibi sanki
3-4 gün önce mert bayantemurun gençer Gaming ile çıkartmış olduğu 15.000 TL olan sistemini satın aldım ve elime ulaştığı hala bakarmısınız rezillik gençer Gaming pişmanlıktır.Alıntıyı görüntüle
Bende 4 gün önce sipariş verdim montajı gelişi güzel yapıyorlar galiba içime şüphe düştü size kaç günde ulaştı sistem ?
Hayatımda 1 kez montaj yapmadım ama yapsam bunlardan çok daha iyi olur3-4 gün önce mert bayantemurun gençer Gaming ile çıkartmış olduğu 15.000 TL olan sistemini satın aldım ve elime ulaştığı hala bakarmısınız rezillik gençer Gaming pişmanlıktır.Alıntıyı görüntüle
Vidaları takmadan göndermişler herhalde. Böyle bir montaj yok.3-4 gün önce mert bayantemurun gençer Gaming ile çıkartmış olduğu 15.000 TL olan sistemini satın aldım ve elime ulaştığı hala bakarmısınız rezillik gençer Gaming pişmanlıktır.Alıntıyı görüntüle
Kargo firmasını bağlayan bir konu değil ki, adamlar vidaları takmamış.Gençer gamingden aldım ben sistmemimi kargoda hiçbir problem yoktu. Denk geliyor demek ki