Çekerken iyi odaklamak gerekiyor kamerayı.teşekkürler hocam anca o kadar çekebildim yoksa bir şey görünmüyor bir tık görüntü bulanık gibi bunu neyle düzeltilir bilmiyorum
Değil, bir sıkıntı yok.Önemli deyil yani
Overdrive açma kanka arkadaş farklı monitörlerin od ayarı ile karıştırmış, bu monitörü bende kullanıyorum odyi kapat ghosting olur yoksa.Hocam ulmb yi bulamadım o acikmi kapalı mı bilmiyorum ama ilk fotoğraf düzey 3 diğeri 4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pardon ilki 4 sonraki 3
İlk başta attığın fotodaki ayarlara dön öyle daha iyi.Overdrive açma kanka arkadaş farklı monitörlerin od ayarı ile karıştırmış, bu monitörü bende kullanıyorum odyi kapat ghosting olur yoksa.
Başka monitör ile karıştırmadım, muhtemelen ayar menüsü değişmiş monitörün. Bu modele özel istisnai bir durum yoksa OD'yi kapatması ghostingin artmasına sebep olur.Overdrive açma kanka arkadaş farklı monitörlerin od ayarı ile karıştırmış, bu monitörü bende kullanıyorum odyi kapat ghosting olur yoksa.
Sende ghosting varmı konunun açılış konuşmasındaki fotolara bak orda düzey galiba 3 ya da 2Overdrive açma kanka arkadaş farklı monitörlerin od ayarı ile karıştırmış, bu monitörü bende kullanıyorum odyi kapat ghosting olur yoksa.
İlk başta attığın fotodaki ayarlara dön öyle daha iyi.
Başka monitör ile karıştırmadım, muhtemelen ayar menüsü değişmiş monitörün. Bu modele özel istisnai bir durum yoksa OD'yi kapatması ghostingin artmasına sebep olur.
Menüsü değişmedi çoğu tuf monitörün menüsü aynı değil , od açınca ghosting oluyor , od kapalıyken ghosting neredeyse yokSende ghosting varmı konunun açılış konuşmasındaki fotolara bak orda düzey galiba 3 ya da 2
En iyisi ben bi kapaliyken ss atım birde 3 ve ya düzey 4 deyken mesaj atım buraya siz karar verinMenüsü değişmedi çoğu tuf monitörün menüsü aynı değil , od açınca ghosting oluyor , od kapalıyken ghosting neredeyse yok
Adamlara sikitiğin yerde ölüyor demiMenüsü değişmedi çoğu tuf monitörün menüsü aynı değil , od açınca ghosting oluyor , od kapalıyken ghosting neredeyse yok
Kanka merak etme bilgim var ghosting ve monitörler konusunda bana güven ayarı 0'a çek yoksa çok kötü bir görüntü oluyor od ile , normalde od açınca ghosting düşmesi lazım ama bu monitörde garip çalışıyor veya hiç çalışmıyor , o yüzden ayarı kapat direkt.En iyisi ben bi kapaliyken ss atım birde 3 ve ya düzey 4 deyken mesaj atım buraya siz karar verin
Adamlara sikitiğin yerde ölüyor demi
Menüsünün değişmediğini nasıl bu kadar kesin bir şekilde söylüyorsun?Menüsü değişmedi çoğu tuf monitörün menüsü aynı değil , od açınca ghosting oluyor , od kapalıyken ghosting neredeyse yok
Bide MS ini nasıl ayarlayabilirizKanka merak etme bilgim var ghosting ve monitörler konusunda bana güven ayarı 0'a çek yoksa çok kötü bir görüntü oluyor od ile , normalde od açınca ghosting düşmesi lazım ama bu monitörde garip çalışıyor veya hiç çalışmıyor , o yüzden ayarı kapat direkt.
Ayarlamazsın o panelin hızına göre değişir genelde ips paneller mprt olanlar 5-6 ms oluyor 1 ms yazsada. Zaten ghosting olmadıgından dolayı herhangi bir ayara vs gerek yok böyle kullanabilirsinBide MS ini nasıl ayarlayabiliriz
Mprt ne ve benim monitörüm gerçekden 1 MS mi 5 6 MS miAyarlamazsın o panelin hızına göre değişir genelde ips paneller mprt olanlar 5-6 ms oluyor 1 ms yazsada. Zaten ghosting olmadıgından dolayı herhangi bir ayara vs gerek yok böyle kullanabilirsin
Menüsü değişmedi çoğu tuf monitörün menüsü aynı değil , od açınca ghosting oluyor , od kapalıyken ghosting neredeyse yok