ardadayican
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
discordda özel bi adamdan valorant hesabı alıcaktım 1000 tl adam parayı attıktan sonra engelledi papara nosu elimde savcılık falan bakarmı acaba acil
Savcılık bakar mı emin değilim ancak valorant hesap satışı yasak o yüzden pek bir şey çıkmayabilir.discordda özel bi adamdan valorant hesabı alıcaktım 1000 TL adam parayı attıktan sonra engelledi papara nosu elimde savcılık falan bakarmı acaba acil
forum.donanimarsivi.com
Bence mesajlar falan elindeyse bir şeyler çıkabilirdiscordda özel bi adamdan valorant hesabı alıcaktım 1000 TL adam parayı attıktan sonra engelledi papara nosu elimde savcılık falan bakarmı acaba acil
Bi soğuk su iç gitti 1000tl daha da gelmez.discordda özel bi adamdan valorant hesabı alıcaktım 1000 TL adam parayı attıktan sonra engelledi papara nosu elimde savcılık falan bakarmı acaba acil
kardeşim hesap almayın artık adamlar size e postayı verse bile genede geri alabiliyor yapmayın 1000 liraya sıfırdan hesap dizseydin keşke geri alman zordiscordda özel bi adamdan valorant hesabı alıcaktım 1000 TL adam parayı attıktan sonra engelledi papara nosu elimde savcılık falan bakarmı acaba acil
mesajları da silmiş discorddan ama papara no su duruyor bir şey yapamaz mıyımBence mesajlar falan elindeyse bir şeyler çıkabilir
Hiçbir şey kanıtlayamazsın gitti para.mesajları da silmiş discorddan ama papara no su duruyor bir şey yapamaz mıyım
kardeşim nasıl bu kadar saf olabiliyorsun kaç yaşındasın sen 1000tl gibi bir parayı internet ortamından atıyorsunuz yadiscordda özel bi adamdan valorant hesabı alıcaktım 1000 TL adam parayı attıktan sonra engelledi papara nosu elimde savcılık falan bakarmı acaba acil