olur zamanla gelişirsin bol şansKardeşim ben zaten anonim bir robotum ya herşeyi bilmem lazım bu forumlarda goy goy için var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@WhoCares Dostum amacın ne???
olur zamanla gelişirsin bol şansKardeşim ben zaten anonim bir robotum ya herşeyi bilmem lazım bu forumlarda goy goy için var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@WhoCares Dostum amacın ne???
Eyvallaholur zamanla gelişirsin bol şans
Bugün yaşadığım birtakım sorunlar sonrası komik bir soru gibi geldi kırdıysam kusura bakmayın hocamKomik olan ne?
Önemli değilBugün yaşadığım birtakım sorunlar sonrası komik bir soru gibi geldi kırdıysam kusura bakmayın hocam
haram tabi ki bişeyin artmasını bekleyip kaar etmeyi planlıyorsunHarammı ? Dayım bu işle uğraşıyor bende yapmak istiyorum ama böyle bir sıkıntı var
Ne zamanO zamanda Bitcoin mi vardı
400 bini etheryuma yatır diye kocasını ikna edip para eriyip gidince eşini kesen adam geldi aklıma.Harammı ? Dayım bu işle uğraşıyor bende yapmak istiyorum ama böyle bir sıkıntı var
6-7. yyO zamanda Bitcoin mi vardı
Tam olarak hangi argümana dayanarak haram mı değil mi sorusu çıktı? Faiz vs düşüncesinden mi?Harammı ? Dayım bu işle uğraşıyor bende yapmak istiyorum ama böyle bir sıkıntı var
Hocam bitcoin haramsa altın, dolar, euro neden haram değil?Harammı ? Dayım bu işle uğraşıyor bende yapmak istiyorum ama böyle bir sıkıntı var
sadece borsa haram değildirHarammı ? Dayım bu işle uğraşıyor bende yapmak istiyorum ama böyle bir sıkıntı var