olur zamanla gelişirsin bol şansKardeşim ben zaten anonim bir robotum ya herşeyi bilmem lazım bu forumlarda goy goy için var
Mesaj otomatik birleştirildi:
@WhoCares Dostum amacın ne???
olur zamanla gelişirsin bol şansKardeşim ben zaten anonim bir robotum ya herşeyi bilmem lazım bu forumlarda goy goy için var
Mesaj otomatik birleştirildi:
@WhoCares Dostum amacın ne???
Bugün yaşadığım birtakım sorunlar sonrası komik bir soru gibi geldi kırdıysam kusura bakmayın hocamKomik olan ne?
haram tabi ki bişeyin artmasını bekleyip kaar etmeyi planlıyorsunHarammı ? Dayım bu işle uğraşıyor bende yapmak istiyorum ama böyle bir sıkıntı var
400 bini etheryuma yatır diye kocasını ikna edip para eriyip gidince eşini kesen adam geldi aklıma.Harammı ? Dayım bu işle uğraşıyor bende yapmak istiyorum ama böyle bir sıkıntı var
6-7. yyO zamanda Bitcoin mi vardı
Tam olarak hangi argümana dayanarak haram mı değil mi sorusu çıktı? Faiz vs düşüncesinden mi?Harammı ? Dayım bu işle uğraşıyor bende yapmak istiyorum ama böyle bir sıkıntı var
Hocam bitcoin haramsa altın, dolar, euro neden haram değil?Harammı ? Dayım bu işle uğraşıyor bende yapmak istiyorum ama böyle bir sıkıntı var
sadece borsa haram değildirHarammı ? Dayım bu işle uğraşıyor bende yapmak istiyorum ama böyle bir sıkıntı var