Yurt dışı laptop önerisi

Reaksiyon skoru
29
Arkadaşlar merhaba. Benim kısa süreliğine bir Amerika seyehatim olacak. Gitmişken kendime güzel bir laptop almak istiyorum. Pek bir bilgim yok bu konuda. Bütçem maksimum 2500 dolar. Önerilerinizi bekliyorum

8 şubatta rtx 40 serisi ekran kartlı cihazlar satışa sunulacak bulabilirsen onlardan alabilirsin. Henüz fiyatı vs belli değil ama o bütçeye her türlü bulursun gibi

Zaten bi 30 40 günüm var Amerika'ya. Ama yeni çıkan kartlarda hatırladığım bazı entegrasyon sorunları oluyordu güvenip almam doğru olur mu

Yurt dışından kasa olarak getirebiliyor muyuz? Gümrük vs sıkıntı yaşamadan

Valla kral ben denizciyim. Hani benim bildiğim kendine diye aldığın zaman 1 adet getirebiliyorsun laptoptur telefondur. Ama kasa olayını bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

i3 13900H'li, RTX 4080'li vs. laptop olabilir o bütçede. Var ise öneririm.

Bu yeni çıkan kartlarda bi sorun yok değil mi

Valla kral ben denizciyim. Hani benim bildiğim kendine diye aldığın zaman 1 adet getirebiliyorsun laptoptur telefondur. Ama kasa olayını bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu yeni çıkan kartlarda bi sorun yok değil mi
Yok diye biliyorum. Neden olsun ki?

Ben biraz araştırdım yurtdışından buldum da mesela bu fiyat farkının sebebini anlamadım

Ekler

• Screenshot_2023-02-06-20-59-48-037_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-02-06-20-59-48-037_com.whatsapp.jpg
    589.9 KB · Hit: 79
Kral bir tanede bana alırmısın internetden sipariş verince 600 dolarlık laptopa 850 dolar gümrük vergisi çıkıyormuş 😁😁

Kral bir tanede bana alırmısın internetden sipariş verince 600 dolarlık laptopa 850 dolar gümrük vergisi çıkıyormuş 😁😁
Kral sen internetten sipariş veriyosun ama ben gidip ülkesinden alıyorum arada o fark var. Senin dediğin tarife olsa zaten millet hep yurt dışından alır 😀

• Hahaha
Reaksiyonlar: B1L0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,436
Üyeler
197,464
Son üye
FR13NDS
Geri