Sizce okullar açılacak mı

umuttt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
1 hafta daha tatil haberi aldıktan sonra 8 ve 12.sınıfların 2.dönemindeki konuların sınavlarında çıkmayacağı haberi de gelmişti biliyorsunuz
sizce okullar açılacak mı (deprem yaşanan 10 il haricinde)

Bence er-geç açılacak. Açıldığında sınav senem olsaydı ben okula gitmezdim(12. sınıflara devamsızlık serbest diye biliyorum o yüzden.) ve sıkı çalışırdım.
Uzaktan eğitim olabilir diye şeyler duymuştum, bence o da olmaz.

açılır heralde ama açılmasını istemiyorum biraz korkuyorum depreem olur diye okuldayken ben deprem de diyarbakırdaydım ondan biraz korktum ama ilk uçakla teekrar ankaraya eve geldik çok korkunçtu

Açılacak tabii ki ama ertelenme ihtimali var yani.

10 il hakkında fikrim yok diğer iller için açılacak 8 ve 12 ler için zorunlu olmayacaktır

Bence 2. Dönem okulların açılmamaşı için ilk adımı attılar LGS ve yks yi 2. Dönemden muaf tutarak.
bana da bu ihtimal geliyor yada 8 ve 12ler hariç açılacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üniversiteler de 2.yazıya kadar kapatıldı sadece liseler açılır gibi geliyor

10 il hariç hepsinde açılır. 10 il içinse uzun bir süre okul gözükmüyor....

Ben de o 10 ilin içindeyim evler yıkıldı da okul binaları hasar almadı mı sanki okullar onarılmadan açamazlar ki bence de deprem hasarı onarılacak bir hasar değil yıkıp yeniden yapmak gerek

1 hafta daha tatil haberi aldıktan sonra 8 ve 12.sınıfların 2.dönemindeki konuların sınavlarında çıkmayacağı haberi de gelmişti biliyorsunuz
Açılır diye düşünüyorum

Deprem dışındaki illerde açılır

Geri