Bu sistem ilerde yukseltilir mi anakarti uygun mu acebaevet bu sistem daha iyi olur.
9k ya sakın rx550 li sistem alma.
rdr2 lowda bile zarzor oynarsın.
Korsan indirilmez miknk epicde indirimde 98tl kacirma al kacirirsan daha alamazsin
Bu sitenin güvenilir olduğunu biliyorum ama parçaların kalitesini tam olarak bilmiyorum bişey olmaz en kötü şekil garantisi varParçalarda flan bi sıkıntı çıkar mı böyle sitelerde nasıl sıkıntılar olur fikriniz var mi
ekran kartıni rtx 2060 a kadar yukseltip verim alabilirsin.Bu sistem ilerde yukseltilir mi anakarti uygun mu aceba
Gerek yok bence zaten 100tlnin bir değeri yok ülkede 100tl boyle bi şahesere versen de koymaz adamaBu sistem ilerde yukseltilir mi anakarti uygun mu aceba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Korsan indirilmez mi
Dediklerinizden hiç bisey anlamadim detaylı yazabolirmisiniz parçaları bilmiyorum pek5600G
B550
8+8 GB RAM. Bu sistemi toplamanızı öneririm. Anakart B450 olsa da olur.
Tamam teşekkürlerBu sitenin güvenilir olduğunu biliyorum ama parçaların kalitesini tam olarak bilmiyorum bişey olmaz en kötü şekil garantisi var
Valla kanka bence çok yavaş oyun ya yani nası desem hızlı ilerlemiyor. Gta5 i bitirdim o tam kıvamındaydı benim için ama bu çok yavaş ilerliyor ondan sıktıaynen hocam bende çok beğeniyorum oyunu ancak yükleyip oynayacağımı sanmıyorum sıkar gibime geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam siz hiç merak etmeyin illaki size hitap eden oyunlar bulunur yeter ki aceleye getirip bi hevesle işinize yaramayacak bi sistem almayın
aslında oyun tam böyle moralin bozukken açacaksın at süreceksinlik, oturup bitirmek için değil. mesela mafia2 de karlı havada araba sürmeye bayılırım o hissiyatı veriyor bana.Valla kanka bence çok yavaş oyun ya yani nası desem hızlı ilerlemiyor. Gta5 i bitirdim o tam kıvamındaydı benim için ama bu çok yavaş ilerliyor ondan sıktı
Dediklerinizden hiç bisey anlamadim detaylı yazabolirmisiniz parçaları bilmiyorum pek
buna ekran kartı ne ekleyim kanka şimdi![]()
Gigabyte B450M K AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Gigabyte B450M K AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
https://www.gaming.gen.tr/urun/168467/vento-vg05f-rgb-atx-550w-gaming-kasa/?ref=akakce&v=1.71.1 daha iyisi alınabilir.![]()
AMD Ryzen 5 5600G 3.90 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci
AMD Ryzen 5 5600G 3.90 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Aerocool Falcon 600W 4x12cm FRGB LED Fan, Tempered Glass Yan Panel, USB 3.0 Oyuncu Kasası (AE-FLC600) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
7378₺ ediyor. Kasayı daha iyi bir model de alabilirsiniz.