Tek hayalim rdr2 oynamak

8 gb ram ile ıkına ıkına droplar ile boğuşa boğuşa oynadım ,kesinlikle 16gb yap rami . Ve vatandaki sistem pahalı . 1650 süper ve üstü bir sistem yeterli olacaktır.

Parçalarda flan bi sıkıntı çıkar mı böyle sitelerde nasıl sıkıntılar olur fikriniz var mi
Bu sitenin güvenilir olduğunu biliyorum ama parçaların kalitesini tam olarak bilmiyorum bişey olmaz en kötü şekil garantisi var

5600G
B550
8+8 GB RAM. Bu sistemi toplamanızı öneririm. Anakart B450 olsa da olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Bu sistem ilerde yukseltilir mi anakarti uygun mu aceba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Korsan indirilmez mi
Gerek yok bence zaten 100tlnin bir değeri yok ülkede 100tl boyle bi şahesere versen de koymaz adama

5600G
B550
8+8 GB RAM. Bu sistemi toplamanızı öneririm. Anakart B450 olsa da olur.
Dediklerinizden hiç bisey anlamadim detaylı yazabolirmisiniz parçaları bilmiyorum pek

Bu sitenin güvenilir olduğunu biliyorum ama parçaların kalitesini tam olarak bilmiyorum bişey olmaz en kötü şekil garantisi var
Tamam teşekkürler

aynen hocam bende çok beğeniyorum oyunu ancak yükleyip oynayacağımı sanmıyorum sıkar gibime geliyor

hocam siz hiç merak etmeyin illaki size hitap eden oyunlar bulunur yeter ki aceleye getirip bi hevesle işinize yaramayacak bi sistem almayın
Valla kanka bence çok yavaş oyun ya yani nası desem hızlı ilerlemiyor. Gta5 i bitirdim o tam kıvamındaydı benim için ama bu çok yavaş ilerliyor ondan sıktı

Valla kanka bence çok yavaş oyun ya yani nası desem hızlı ilerlemiyor. Gta5 i bitirdim o tam kıvamındaydı benim için ama bu çok yavaş ilerliyor ondan sıktı
aslında oyun tam böyle moralin bozukken açacaksın at süreceksinlik, oturup bitirmek için değil. mesela mafia2 de karlı havada araba sürmeye bayılırım o hissiyatı veriyor bana.

Dediklerinizden hiç bisey anlamadim detaylı yazabolirmisiniz parçaları bilmiyorum pek
https://www.gaming.gen.tr/urun/168467/vento-vg05f-rgb-atx-550w-gaming-kasa/?ref=akakce&v=1.71.1 daha iyisi alınabilir.

7378₺ ediyor. Kasayı daha iyi bir model de alabilirsiniz.

Tek hayalin rdr2 ise ben senin yerinde olsam xbox series s alırdım tabii bilgisayara ihtiyacın varsa bilemem rdr2 özelinde konuştum

Kötü sistem RDR-II, oynamaz bu.

https://www.gaming.gen.tr/urun/168467/vento-vg05f-rgb-atx-550w-gaming-kasa/?ref=akakce&v=1.71.1 daha iyisi alınabilir.

7378₺ ediyor. Kasayı daha iyi bir model de alabilirsiniz.
buna ekran kartı ne ekleyim kanka şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,454
Üyeler
193,049
Son üye
reksai1
Geri