Daha önce cd oyun satış yaptınız mı hocam? Çok fazla etmezden kastınız neydi onu da anlamadım 3-5 lira veya 20-30 lira mı?sanmıyorum çok fazla etmez.
yok be kanka çok beklentin olmasın anlamında.Eder tabi ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsi temiz çiziksiz çalışıyorsa piyasaya bakıp satabilirsin. Tek tek satmak daha avantajlı fakat biraz beklemen gerekiyor
Daha önce cd oyun satış yaptınız mı hocam? Çok fazla etmezden kastınız neydi onu da anlamadım 3-5 lira veya 20-30 lira mı?
Valla skate gider 30 liraya.Daha önce cd oyun satış yaptınız mı hocam? Çok fazla etmezden kastınız neydi onu da anlamadım 3-5 lira veya 20-30 lira mı?
250-300 lira olanlar nadir bulunur, temizlikte, kitapçıklı falan oluyor. Piyasaya bakıp ortalama fiyat girmesi daha iyi olur her oyunun ederi farklı oluyorAh eskinin kutulu oyunları...Tadı bașkaydı.Güzel para eder kanka sorunsuz çalıșıyorsa.Fakat piyasadaki 250-300 TL civarí fiyatlara bakma.Büyük ihtimal Sahibinden de falan satacaksın.75-100 Bandına gider hepsi.Bazılarına daha çok.Facebook takas gruplarına falan girme hiç çok ucuza gider.
Ben daha önce ufak bi ticaretini yaptım çok fazla değil 50 tane falan oyun sattım fiyatlarını bilmiyorum şu an ama ilk önce gta 5 satılır diğerlerinin alıcısı az olurValla skate gider 30 liraya.
Yok hocam hepsiburada da Trendyolda vesaire 250-300 Bandında bir sürü oyun var.Nadirlikle alakasız.Sıfır oyun bu saatten sonra var mí ki?250-300 lira olanlar nadir bulunur, temizlikte, kitapçıklı falan oluyor.
Ha onlardan bahsettiğinizi anlamadım hocam pardon. Evet o fiyatlara bakılıp ortalama fiyat koymak mantıklı olmazYok hocam hepsiburada da Trendyolda vesaire 250-300 Bandında bir sürü oyun var.Nadirlikle alakasız.Sıfır oyun bu saatten sonra var mí ki?
Fifalarla Bi ihtimal cod larda gider.Bașka satılacağını sanmıyorum.Ben daha önce ufak bi ticaretini yaptım çok fazla değil 50 tane falan oyun sattım fiyatlarını bilmiyorum şu an ama ilk önce gta 5 satılır diğerlerinin alıcısı az olur
gta 5 hariç hepsinin kitapçığı var çalışır durumda hepside250-300 lira olanlar nadir bulunur, temizlikte, kitapçıklı falan oluyor. Piyasaya bakıp ortalama fiyat girmesi daha iyi olur her oyunun ederi farklı oluyor
Ben daha önce ufak bi ticaretini yaptım çok fazla değil 50 tane falan oyun sattım fiyatlarını bilmiyorum şu an ama ilk önce gta 5 satılır diğerlerinin alıcısı az olur
Gta 5 i ve codları tek satar diğerlerini ikili üçlü satabilirdimFifalarla Bi ihtimal cod larda gider.Bașka satılacağını sanmıyorum.