Johannes Erwin Rommel
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,823
Metro serisi girer mi sence bir önceki indirimlerde 40-50'lere düşmüş Exodusstratejiden tam emin değilim ama bence girme ihtimali var
Metro serisi girer mi sence bir önceki indirimlerde 40-50'lere düşmüş Exodusstratejiden tam emin değilim ama bence girme ihtimali var
Aynı şekilde Bioshock serisi de 20 lira tarzı bir şeydi o da alınabilir almadıysanızArkadaşlar konusu açıldımı bilmiyorum ama Batman Arkham Collection 15 TL şuan almak isteyenler alsınAlıntıyı görüntüle
bioshockları allahtan epicten tırpanlamıştım (serisinin tamamını aldımmı bilmiyorum bioshockların) Age Of Empires IV Anniversary editionda %40 indirimdeAynı şekilde Bioshock serisi de 20 lira tarzı bir şeydi o da alınabilir almadıysanız
pek sanmamMetro serisi girer mi sence bir önceki indirimlerde 40-50'lere düşmüş Exodus
ya ben bunu almıştım 2 3 gün önce ama türkçe yama bulamadım var mı önerinizArkadaşlar konusu açıldımı bilmiyorum ama Batman Arkham Collection 15 TL şuan almak isteyenler alsınAlıntıyı görüntüle
Epicte hala indirimde olması lazım ikisinin de.Bir daha Steamde bu fiyatlara düşeceğini zannetmiyorumGTA 5 ve RDR2 ne zamana indirime girer? Girerse ne kadara düşebilirler 100TL'ken kaçırdımda.
Epicte 15 lira olması lazım bak biAcaba wicther 3 indirime girer mi? Girerse Ka. TL olur
Baktım da 75 liraydıEpicte hala indirimde olması lazım ikisinin de.Bir daha Steamde bu fiyatlara düşeceğini zannetmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Epicte 15 lira olması lazım bak bi
Asylum:https://www.oyunceviri.net/batman-arkham-asylum/pek sanmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya ben bunu almıştım 2 3 gün önce ama türkçe yama bulamadım var mı öneriniz
Yüzde 68 falan giriyorlar herhalde.GTA 5 ve RDR2 ne zamana indirime girer? Girerse ne kadara düşebilirler 100TL'ken kaçırdımda.
asylum için oyun çeviri bitti diyenler olmuş ondan düşündüm bende en son 2017 de çeviri atmışlar sonra bırakmışlar güncel değilmiş yani nolur bilmiyroum denerim belki bi ara yeni mouse aldım şimdi bu aralar cs valo takılıcam kütüphanede dursun zaten csden 200tl lik kasayı düşürmüştüm oyunlar beleşe geliyor
dediğim gibi hocam bende bunları buldum sadece başka bi yama bilgim yok benimde bölümüm yabancı dil şuan 11. sınıfta b1 ingilizceyle anlayabildiğim kadar anlıyorum yaması olmaya oyunlardaasylum için oyun çeviri bitti diyenler olmuş ondan düşündüm bende en son 2017 de çeviri atmışlar sonra bırakmışlar güncel değilmiş yani nolur bilmiyroum denerim belki bi ara yeni mouse aldım şimdi bu aralar cs valo takılıcam kütüphanede dursun zaten csden 200tl lik kasayı düşürmüştüm oyunlar beleşe geliyor