Hocam her yerdesinhocam basta markası beni rahatsız etmişti ama tonla özelligi baska klavyede bulamadım ve bunu aldım 1 aydır kullaniyorum memnunum.
özellikle ses acma tekeri cok işlevsel
![]()
Performax G Xargon RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax G Xargon RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Performax G Xargon RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
evet aslinda bu fiyat bandında kaliteler birbirine yakindır.Hocam her yerdesin
Tek korkum bu fiyat aralığında multimedya tuşlarının erken bozulması benim aklımda şu var
![]()
Rampage KB-R81 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage KB-R81 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage KB-R81 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.333,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Black switch dusunurseniz ajazz ak33 alabilirsiniz zam gelmediyse 730 civarlarindaydiMaksimum 700tl red switch klavye önerisi lazim
Gamepower ogre de güzel ama bilek desteği mıknatıslı veya sök tak özelliği olsa tatlı olurdu ve kullananların çoğu 2 3 ay içerisinde sıkıntı çıkardığını söylüyorevet aslinda bu fiyat bandında kaliteler birbirine yakindır.
benim de acıkcası 2000tl bir klavyeye vermek icime sinmedi.
o yüzden deneyimledigim bir tanesini onereyim dedim.
mesela gamepower ogre de var bu fiyat bandında.
bu 3 model zannımca kalite olarak yakındır birbirine
Black switch basış hissiyatı daha sert diye biliyorum ya gerek yok bence hocamBlack switch dusunurseniz ajazz ak33 alabilirsiniz zam gelmediyse 730 civarlarindaydi
Tkl varsa güzel atsana belki bende alirimTKL Uygun mu?
hocam 22 şubatta şoka asus tuf k1 geliyormuş.Gamepower ogre de güzel ama bilek desteği mıknatıslı veya sök tak özelliği olsa tatlı olurdu ve kullananların çoğu 2 3 ay içerisinde sıkıntı çıkardığını söylüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Black switch basış hissiyatı daha sert diye biliyorum ya gerek yok bence hocam
Tkl varsa güzel atsana belki bende alirim
Banggood dan alamam ya üzdü![]()
[TRY1,910.13~2046.59] BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
BlitzWolf® BW-KB2 Mechanical Keyboard 87 Keys Wired Keyboard Gateron Optical Switch Hot Swappable RGB NKRO Type-C Gaming Keyboardtr-m.banggood.com
Neden ki?Banggood dan alamam ya üzdü