emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
Hocam bende lehim tabancası var ince iş için kullanmıyorum yıllardı markasını bilmediğim ama kaliteli olduğunu düşündüğüm bir tel var hiçbir şey olmadı kullan gitsinMerhaba bende bu telden var fakat yeni istasyonlu havya aldım fakat ucunu bozar diye korkuyorum sizce bozar mı kaliteli midir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Tel cihaza zarar vermez hocam, zaten havyayı ısıttığın zaman kendini salacaktır ve ıslak temizleme süngerine sürttüğünde ilk günkü gibi temiz olur.Merhaba bende bu telden var fakat yeni istasyonlu havya aldım fakat ucunu bozar diye korkuyorum sizce bozar mı kaliteli midir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Yok havyanın ucuna zarar verir miTel cihaza zarar vermez hocam, zaten havyayı ısıttığın zaman kendini salacaktır ve ıslak temizleme süngerine sürttüğünde ilk günkü gibi temiz olur.
Temizleme süngeri havyanın ısısını düşürür müTel cihaza zarar vermez hocam, zaten havyayı ısıttığın zaman kendini salacaktır ve ıslak temizleme süngerine sürttüğünde ilk günkü gibi temiz olur.
Her işlemden sonra dediğim temizliği yaparsanız sorun olmaz hocam.Yok havyanın ucuna zarar verir mi
Uzun süre bastırmazsanız düşürmez.Yok havyanın ucuna zarar verir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Temizleme süngeri havyanın ısısını düşürür mü
Lehim tabancaları da güzel oluyor pratikHocam bende lehim tabancası var ince iş için kullanmıyorum yıllardı markasını bilmediğim ama kaliteli olduğunu düşündüğüm bir tel var hiçbir şey olmadı kullan gitsin
Tamam o zaman öyle yapayım ve lehim teli önerin var mı yarın elektronikçiler çarşısına gideceğim deHer işlemden sonra dediğim temizliği yaparsanız sorun olmaz hocam.
Uzun süre bastırmazsanız düşürmez.
Hocam ben orta kalite herhangi birini alıyordum, yarın unutmazsam elimde olan tele bakıp yazarım.Lehim tabancaları da güzel oluyor pratik
Tamam o zaman öyle yapayım ve lehim teli önerin var mı yarın elektronikçiler çarşısına gideceğim de
Tamamdır teşekkür ederim tekrardan hocamHocam ben orta kalite herhangi birini alıyordum, yarın unutmazsam elimde olan tele bakıp yazarım.
Baktın mı hocamHocam ben orta kalite herhangi birini alıyordum, yarın unutmazsam elimde olan tele bakıp yazarım.
Ve lehim pastası olarak ne kullanıyordun bana ondan da lazım daHocam ben orta kalite herhangi birini alıyordum, yarın unutmazsam elimde olan tele bakıp yazarım.
Yardım edebilirsen sevinirimHocam ben orta kalite herhangi birini alıyordum, yarın unutmazsam elimde olan tele bakıp yazarım.
Hocam bakamadım ama buydu sanırım, pek müsait değilim bu aralar.Yardım edebilirsen sevinirim