Traş Makinesi Önerisi Vücut

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
Tüm vücut için güzel sıfır ayarında alabilen gerçekten profesyonel bir ürün biliyor musunuz? Olası ıslanma durumuna karşı suya dayanıklı olanları varsa bildiğiniz öneri alabilirim. Yurt dışı ürünü de olabilir gerçekten güzel ürün olduktan sonra gümrük vergisi falan öderim problem değil. Aliexpress veya Amazon ürünleri fark etmez.

Hcm trendyoldan uyguna 600 civarı almıştım şimdi fiyatı ne kadardır bilemiorum ama hala kusursuz memnun bi sekilde kullanıorum marka trina güzel taraklarıda içinde bi bakın yani hoşunuza gider belki

Hcm trendyoldan uyguna 600 civarı almıştım şimdi fiyatı ne kadardır bilemiorum ama hala kusursuz memnun bi sekilde kullanıorum marka trina güzel taraklarıda içinde bi bakın yani hoşunuza gider belki
Baktım ama ürünü bulamadım. Bir ara sosyal medyada çok gördüğüm bir makine vardı. Üstünde kuru kafa falan var değişik bir makine onu çok övüyorlardı ama pek yorum gelmedi soramıyorum kimseye.

Bundan bahsediorum hcm bu satıcı iyi midir? bilmem ama bahsettiğim makina bu bendeki o dediğinizi bilm hcm berberde çalışıorum bu makinadan kullanıoruz herşeyde kullanılıor vücut olsun sakal bıyık saç vs.

bu mu bende bunu çok gördüm bıyık ve sakal için almayı düşünüyorum https://www.trendyol.com/powertec/tr-1818-t-bicak-ense-sakal-cizim-tiras-makinesi-p-52694228
evet bu ve benzeri ama en iyi marka hangisidir bilemiyorum. Aliexpress te mevcut çok farklı markalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bundan bahsediorum hcm bu satıcı iyi midir? bilmem ama bahsettiğim makina bu bendeki o dediğinizi bilm hcm berberde çalışıorum bu makinadan kullanıoruz herşeyde kullanılıor vücut olsun sakal bıyık saç vs.
Bana genel olarak vücut için lazım. Fazla uğraştırmadan hızlıca sıfır alabilen bir makine arıyorum. Havalar sıcak oldumu çok terlememe sebep oluyor vücuttaki kıllar.

o zaman epilatör alacan usta erkeksin kıl uzundur alır makina
evet bu ve benzeri ama en iyi marka hangisidir bilemiyorum. Aliexpress te mevcut çok farklı markalar.

Bana genel olarak vücut için lazım. Fazla uğraştırmadan hızlıca sıfır alabilen bir makine arıyorum. Havalar sıcak oldumu çok terlememe sebep oluyor vücuttaki kıllar.

Önerdiğim makina her şey için hcm bence sizin için uygun

bende araştırma aşamasındayım powertec markasını internette herkes önermiş berberler bu markayı kullanıyormuş genelde

buyrun hocam daha iyisini görmedim kolları bacakları göğsü her türlü sinekkaydı alıyor

buyrun hocam daha iyisini görmedim kolları bacakları göğsü her türlü sinekkaydı alıyor
Şunu kaydedeyim benimki bozulunca alırım :)

o zaman epilatör alacan usta erkeksin kıl uzundur alır makina
Allah korusun o epilatör kötüymüş. En mantıklısı kuaförlerin kullandığı makinalar. Çoğu erkek öyle yapıyor. Kuaförde aldırıyor falan

Geri