Öneri Vücut-Sakal Traş Makinesi

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
313
Özellikle vücut için makine almayı istiyorum. Aşağıda bir link bırakacağım bu ve benzer ürünlerin çok övüldüğü konular görmüştüm ama hangi marka model hatırlamıyorum. Türkiye de Powertec markası var Amazon, Aliexpress gibi platformlarda da çok fazla ürün var. Kullanan deneyimleyen varsa acil öneri istiyorum bugün sipariş vermeyi düşünüyorum.

Hocam bir sorum varda tiras makinesi ile alininca kasinda gibi bir durum oluyor mu bende bacaklarimi almak istiyorum estetik gözukmek icin tuy dökucu kullanasim bir bir öneriiniz var mi ?

Hocam bir sorum varda tiras makinesi ile alininca kasinda gibi bir durum oluyor mu bende bacaklarimi almak istiyorum estetik gözukmek icin tuy dökucu kullanasim bir bir öneriiniz var mi ?
Makinenin nasıl aldığına bağlı, kişiden kişiye değişir ama bir ara kullandığım makine güzel almıyordu kaşınma yapıyordu o yüzden. Şu anki sıfır olmasada iyi kesiyor ve kaşınma yok.
tüy dökücü de çok zahmetli bence

Ben bunu kullanıyorum, zamanında fiyatları çok uygundu o zaman almıştım. Vücut başlığı gayet güzel ve sıfıra yakın alıyor. Sakal için de kullanıyorum, güzel makine tavsiye ederim. Bir de su geçirmediği için rahatça yıkayabiliyorum.
buna benzer bir ürün almıştım hala duruyor ama çabuk ve güzel almıyor çok uğraştırıyor. Kuaförlerin kullandığı markalar genelde sıfır ayarında güzel alıyor o tip makinelere bakıyorum. Braun gibi markalara pek güvenemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Makinenin nasıl aldığına bağlı, kişiden kişiye değişir ama bir ara kullandığım makine güzel almıyordu kaşınma yapıyordu o yüzden. Şu anki sıfır olmasada iyi kesiyor ve kaşınma yok.
Sizce attığım makine güzel midir. Başka Türkiye de üretilen markalar da var. Powertec gibi nasıl yapmalıyım.

BIlmiyorum hocam suan evde olan makineyi yuzumde kullaniyorum sifir olarak almiyor bende hic denemeye kalkmiyorum bile.

şuan powertech tr-1515 kullanıyorum memnunum tr-1818 almayı düşünüyordum aslında daha güzel duruyor ama kısmet buymuş

şuan powertech tr-1515 kullanıyorum memnunum tr-1818 almayı düşünüyordum aslında daha güzel duruyor ama kısmet buymuş
Valla bende bir risk aldım aliexpressten sipariş verdim hayırlısı bakalım

Geri