Forza Horizon 4 donma sorunu

Oyunu güzel güzel oynuyorum ve oynadıktan 15-20dk sonra donuyor sonra görev yöneticisnden kapatıp tekrar açıyorumm 20dk sonra yine donuyor. Driver değiştirdim olmadı. Oyunu sildim yükledim olmadı. Oyun dosyalarını doğruladım yine olmadı. Bu sorun sadece forza horizonda oluyor. Videosunu da koydum çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
Merhaba Nvidia driverını 516.94 ile değiştirip deneyebilirsin güncel sürümlerde sorun var https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/192968/en-us/

tek çözüm bu diye biliyorum
Youtubede izlediğim çözümlerde de driver sürümü değiştirilmesini öneriyorlardı da belli bir sürüm görmedim öyle. Ben de önceki driver sürümünü indirdim ama düzelmedi.

Youtubede izlediğim çözümlerde de driver sürümü değiştirilmesini öneriyorlardı da belli bir sürüm görmedim öyle. Ben de önceki driver sürümünü indirdim ama düzelmedi.
516.94 ü deneyin 522.25 den üstü olmuyor diye biliyorum fakat bende 522.25 de sorun çıktı 516.94 de bir sorun görmedim

Oyunu güzel güzel oynuyorum ve oynadıktan 15-20dk sonra donuyor sonra görev yöneticisnden kapatıp tekrar açıyorumm 20dk sonra yine donuyor. Driver değiştirdim olmadı. Oyunu sildim yükledim olmadı. Oyun dosyalarını doğruladım yine olmadı. Bu sorun sadece forza horizonda oluyor. Videosunu da koydum çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
Forzada aylar önce sorun vardı. Başka hiçbir oyunda böyle değilse sıkıntı Forzadan kaynaklıdır hocam.

Diğer oyunlar işlemci tabanlı oyunlar.Ekran kartın nedir dostum?
1650 ama r6 daha çok ekran kartı tabanlı ve genel olarak bir sorun varmış oyunun steam versiyonunda ben parçalarla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forzada aylar önce sorun vardı. Başka hiçbir oyunda böyle değilse sıkıntı Forzadan kaynaklıdır hocam.
ben de öyle düşünüyorum

nvidiada driver sorunu vardı aynısı bende de var yeni sürümle düzeldi bende

hmm sağ ol. Peki sürüm eski kalsa sorun yaratmaz mı?

nvidiada driver sorunu vardı aynısı bende de var yeni sürümle düzeldi bende
528.49 benim ama düzelmedi

hmm sağ ol. Peki sürüm eski kalsa sorun yaratmaz mı?

528.49 benim ama düzelmedi
Sorun yaratmıyor. Warzone falan da oynuyorum problem çıkmadı şimdiye kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri