Çözüldü✓ Bilgisayarım aniden donuyor kilitleniyor

Şuan sistemde XMP kapalı mı?
pc yi formatlarım bütün eski amd driverleri gitti en baştan nvidia kurdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam test et bakalım.
hocam test ettim fifada bir maç çıkardı şuan düzelmiş gibi inşallah tekrarlamaz her için sağol teşekkür ederim kaç aylardır uğraşıyordum derdime derman oldun.

Son düzenleme:
pc yi formatlarım bütün eski amd driverleri gitti en baştan nvidia kurdum

hocam test ettim fifada bir maç çıkardı şuan düzelmiş gibi inşallah tekrarlamaz her için sağol teşekkür ederim kaç aylardır uğraşıyordum derdime derman oldun.
Sorun XMP kaynaklı da olabilir. Şuan o yüzden XMP'siz test etmeni istedim. Biraz daha kullan baktın problem yok, o zaman XMP açarak tekrardan deneriz.

Sorun XMP kaynaklı da olabilir. Şuan o yüzden XMP'siz test etmeni istedim. Biraz daha kullan baktın problem yok, o zaman XMP açarak tekrardan deneriz.
kanka selamün aleyküm bilgisayar tekrardan fifa oynarken donma yapıyor ve kitleniyor yardımcı olurmusun discord adresin falan varsa görüşelim mi

sadece fifada değil diğer oyunlardada aynı sorun devam ediyor

Son düzenleme:
kanka selamün aleyküm bilgisayar tekrardan fifa oynarken donma yapıyor ve kitleniyor yardımcı olurmusun discord adresin falan varsa görüşelim mi

sadece fifada değil diğer oyunlardada aynı sorun devam ediyor
Kusura bakma geri dönüş yapamadım. Yeni BIOS gelmiş onu kurar mısın? Sorun tam olarak nasıl oluyor?

Arkadaşlar benim sorunumda far cry 3 oynarken oyun donuyor oyun donduğunda hiçbirşey yapamıyorum ekranda attığım gibi oluyor hiçbirşey yapamıyorum pc kapatmaktan başka bana yardımcı olursanız sevinirim

Operating System: Windows 10 Pro 64-bit
System Model: NIRVANA ONE A600
BIOS: 5.24 (type: UEFI)
Processor: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1235U (12 CPUs), ~1.3GHz
DirectX Version: DirectX 12/11

Ekler

• IMG_20240213_103811.jpg
    IMG_20240213_103811.jpg
    2.8 MB · Hit: 116
hocam aynı sorun bendede oluyor nasıl çözeriz

Geri