Afterburner ile oyun içinden değerleri yolla. Muhtemelen yanlış sürücüyü kurdunyani direk software yazılımından güncelleştirdim.
Pubg ultra ayarlarda bazen işlemci kullanımı ekran kartı kullanımından düşük oluyor birden düşüyor ekran kartı kullanımıAfterburner ile oyun içinden değerleri yolla. Muhtemelen yanlış sürücüyü kurdun
hocam şu an atamıyorum ama işlemci kullanımı %30 u ekran kartı %50 yi geçmiyor sıcaklık ise ikiside 60 dereceAfterburner ile oyun içinden değerleri yolla. Muhtemelen yanlış sürücüyü kurdun
Normal şartlarda o kartı rahatlıkla besler 5600 aynı ikiliyi kullanıyorum pubgnin optimizasyonunda bir sorun vardır belki. Başka oyunlarda denedin mi?PUBG ultra ayarlarda bazen işlemci kullanımı ekran kartı kullanımından düşük oluyor birden düşüyor ekran kartı kullanımı
hocam şu an atamıyorum ama işlemci kullanımı %30 u ekran kartı %50 yi geçmiyor sıcaklık ise ikiside 60 derece
Yani masaüstünde de sorun yaşıyorum niye ise ekran kartı ve işlemci kullanımı çok düşük pubg ultrada bileNormal şartlarda o kartı rahatlıkla besler 5600 aynı ikiliyi kullanıyorum pubgnin optimizasyonunda bir sorun vardır belki. Başka oyunlarda denedin mi?
DDU ile sürücüyü silip tekrar kur dene.Yani masaüstünde de sorun yaşıyorum niye ise ekran kartı ve işlemci kullanımı çok düşük PUBG ultrada bile
Nasıl yapabilirim