UyumakOkulda boş vakitlerde ne yapılabilir. Kitap okumak ve ders hariç.
derslerde uyuduğum yetiyor kankaUyumak
Kanka haklısın ama nöbetçi hocalar meşgul oluyor diğerleride ya öğretmen odasında yada okul dışında.Hocalarla konuşup fikirlerini geliştirebilirsin. Ben her ders farklı farklı hocalarla sohbet etmeye giderim, sınıfta oturarak hayatta yol kat edemezsin.
Hepsi meşgul olmuyordur herhalde ama doğru hocaları seçmek lazım. Örneğin müzik hocamız her teneffüs bize bir şeyler öğretmek için çabalar bir kaç piyano tekniği falan gösterir fakat başka bir hocamda ben eğitime karşıyım diyorderslerde uyuduğum yetiyor kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka haklısın ama nöbetçi hocalar meşgul oluyor diğerleride ya öğretmen odasında yada okul dışında.
Denerim kanka saolResim çizerek el yeteneğini geliştir. İleride daha becerikli olucaksın, sabırlı olucaksın bir düzenin olucak.
Yetenek kültür demektir ilk kural bu
Bizim müzikçide fitnessci ve oyuncu ama adamı sadece nöbetçiyken ve derste görebiliyoruzHepsi meşgul olmuyordur herhalde ama doğru hocaları seçmek lazım. Örneğin müzik hocamız her teneffüs bize bir şeyler öğretmek için çabalar bir kaç piyano tekniği falan gösterir fakat başka bir hocamda ben eğitime karşıyım diyorDoğru hocayı bulmakta önemli.
Çizdiklerime profilimde bakıp heveslenebilirsinDenerim kanka saol
O öğretmeninin boş anını bulduğun gibi bana oyunculuk hakkında biraz bilgi verebilir misiniz de, eğer çocukların eğitimini önemsiyorsa seve seve bir şeyler katmaya çalışır.Denerim kanka saol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bizim müzikçide fitnessci ve oyuncu ama adamı sadece nöbetçiyken ve derste görebiliyoruz
Bir deli kıvılcım yeter tüm ormanı yakmak için. Bence bak kıskan ve heveslen.Bakmasam daha iyi çünki resim dersim matematikden kötü![]()
oyincu derken bilgisayar oyuncusu zaten her fırsatta fitness ile ilgili şeyler anlatıyorO öğretmeninin boş anını bulduğun gibi bana oyunculuk hakkında biraz bilgi verebilir misiniz de, eğer çocukların eğitimini önemsiyorsa seve seve bir şeyler katmaya çalışır.
Kanka valla halam resim öğretmeni 6 yaşımdan beridir hep o çiziyor ben izliom ona rağmen berbat bir resmim varBir deli kıvılcım yeter tüm ormanı yakmak için. Bence bak kıskan ve heveslen.
Böyle bişey bende yapıcam demedin mi hiç bir zaman?