Neler Yeni

Nasıl adam gibi adam olunur?

Bana adam olmayı öğretebilir misiniz? Adamlıktan kastım erkek olmak değil o doğuştan geliyor demek istediğim ortamda saygı gören konuştuğunda herkesin dinlediği bir yerlere gidilecekse hep çağrılan ya da bir etkinlik planlayıp insanlara liderlik eden kişi olmak istiyorum.

KlausM

80+ Silver
konuşmasını bil yeter

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyimleyerek, oyunlarda insanlara ufak tefek yardımlar ederek öneride bulun ama her saniye ne yapacağını söyleme
Anladım. Ben insanlara yardım etmeyi severim ama bu nasıl bir fayda sağlayacak ki?

Bu arada ben konuşmak derken ortamda saygı görmekten bahsettim yoksa konuşmayı biliyorum yani sohbet edecek birisi olsa saatlerce konuşurum ama yok işte.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Anladım. Ben insanlara yardım etmeyi severim ama bu nasıl bir fayda sağlayacak ki?

Bu arada ben konuşmak derken ortamda saygı görmekten bahsettim yoksa konuşmayı biliyorum yani sohbet edecek birisi olsa saatlerce konuşurum ama yok işte.
Adam gibi konuşmak istiyorum dedin sana bir yol söyledim birsürü yol vardır benimkinin amacı pratik yapmak için

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bunlardan önce yerini bilmek çok önemlidir. Sen düzgün bir insan olursun ama çevrendeki insanlar anlamaz-kötü insanlar olursa seni hiç sayarlar. Çevrende ki insanları düzgün seçersen gerisi rahatça gelecektir diye düşünüyorum. Arkadaşların dediği gibi diksiyon da önemli.

KlausM

80+ Silver

Ağır başlı ol az konuş öz konuş mantığı kardeşim

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
RedPill öğrenerek ve bazı şeyleri deneyimleyerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,288
Üyeler
172,815
Son üye
islamalc
Top Bottom