Ajanefe310
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 127
ea playdan oyun önerisi lazım 1 need for speed oyunu indirnmek istiyorum sizce hangisini indireyim
Unbound indir 10 saat oyna.ea playdan oyun önerisi lazım 1 need for speed oyunu indirnmek istiyorum sizce hangisini indireyim
hocam sağol ama süre bitince hangi nfs yi önerirsinizUnbound indir 10 saat oyna.
teşekkürlerBF 1, 2042 ve NFS HEAT
Öyle bir şey mi var ? FİFA 23 sınırsız mı ? (1 Ay boyunca)Ea play pro gördüm geçenlerde, mükemmel bi olay ea'deki her oyunu oynayabiliyorsun yeni çıkanlar dahil. Ama fiyatı 110tl aşırı aşırı güzel bi olay düşünürsen wild hearths falan çok tatlı oyunlar var
Hot Pursuit Remastered varsa pakette o olabilir.hocam sağol ama süre bitince hangi nfs yi önerirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler
Evet.Öyle bir şey mi var ? FİFA 23 sınırsız mı ? (1 Ay boyunca)
sağol hocam bende pro yok standart üyelikte ne önerirsinEa play pro gördüm geçenlerde, mükemmel bi olay ea'deki her oyunu oynayabiliyorsun yeni çıkanlar dahil. Ama fiyatı 110tl aşırı aşırı güzel bi olay düşünürsen wild hearths falan çok tatlı oyunlar var
Online istersen eğer it takes two hayatımda oynadığım en iyi oyun kız arkadaşınla fena sarıyorsağol hocam bende pro yok standart üyelikte ne önerirsin