Melokokori
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
r3 2200g den r5 5500 e islemci ddegitirdim fakat goruntu gelmiyor anakart b450m pro m2 max
BIOS'unuzu güncellemiş miydiniz hiç?r3 2200g den r5 5500 e islemci ddegitirdim fakat goruntu gelmiyor anakart b450m pro m2 max
Ryzen 3 2200G'yi geri takıp güncel BIOS dosyasını indirip USB'ye atın. Sonrasında BIOS'a girip M-Flash üzerinden güncelleyin.hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasil guncellerim
1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir,hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasil guncellerim
taktim eski islemciyi yine gelmedi goruntuBIOS güncelleme yapmalısın eski işlemciyi tak biosu sıfırla sonra ondan sonra yeni biosu indir kur ben sana detaylı anlatırım nasıl kurulur çok basit
Kral gelmiş yardıma ya bana da yardım etmişti hepsini yapınca oluyor hocam dikkatlice yapın. @Melokokori1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir,
2) Biçimlendirdikten sonra https://tr.msi.com/Motherboard/B450M-PRO-M2-MAX/support buradan 7B84vAH1(Beta version) BIOS'unu indir. İndirdikten sonra klasöre çıkart ve içindeki E7B84AMS.AH1 dosyasını flash belleğinin içine at.
3) Flash belleğinin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat ve delete tuşuna durmadan bas, BIOS ekranı gelicek, ekran geldikten sonra sol alt tarafta M-Flash modunu göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra sistem M-Flash ekranını açıcak, açtıktan sonra E7B84AMS.AH1 adlı dosyayı seçip BIOS'u güncelleyeceksin.
Not: BIOS güncellemesi sırasında elektriğin kesilmemesi gerek ve güncelleme esnasında kesinlikle flash bellek yerin çıkarılmamalı.
Not 2: Bu BIOS BETA durumda kalmış büyük ihtimalle sorun yaşamazsın.
Bu çektiğim video işini görecektir:
Anakart da hata ışığı yanıyor mü debugled kısmındataktim eski islemciyi yine gelmedi goruntu
Bilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'leri çıkar hocam. Ondan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini takıp sistemini çalıştır.taktim eski islemciyi yine gelmedi goruntu
Harici bileşenleri çıkarmasına gerek yok PSU dan kapatıp yapabilir CMOS işleminiBilgisayarı kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı olmasın. Kasanın kapağını aç. RAM'leri çıkar hocam. Ondan sonra JBAT 1 yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini takıp sistemini çalıştır. Alıntıyı görüntüle
Bazen iş yapmıyor. Benim başıma geldi.Harici bileşenleri çıkarmasına gerek yok PSU dan kapatıp yapabilir CMOS işlemini