Çağlar Yıldırım
80+
- Reaksiyon skoru
- 136
Zotac iyi markadır sorun çıkartmaz çıkartırsa da en kötü servise yollarsın ben olsam gönül rahatlıyla alırdım yani.Arkadaşlar Ben Zotac Gaming Gtx 1660 Super Alacaktım Ama Bazı Arkadaşlar 1 Yıl Fln Sonra Sorun Ve Arıza Çıkarttığını Söyledi Gerçekten Öyle Bir Sorunu Sıkıntısı Varmı Yoksa Yalan Bir Söylentimi
SİZCE ALAYIMMI ?????
Servisi Varmıki TÜRKİYEDE Yada Aldığım Siteyemi GönderecegimZotac iyi markadır sorun çıkartmaz çıkartırsa da en kötü servise yollarsın ben olsam gönül rahatlıyla alırdım yani.
Vatandan al 2159TL sorun çıkarsa yollarsın değişirlerServisi Varmıki TÜRKİYEDE Yada Aldığım Siteyemi Gönderecegim
Teşekkürler Zaten Oradan AlacağımVatandan al 2159TL sorun çıkarsa yollarsın değişirler
Hangi Siteden Almalıyım Güvenilir Olarakbir şey olmaz al,olursa garantisi var zaten 2 yıl
aldığın siteye gönderirsin ama sorun çıkartmaz yorumlarına bi bak.Servisi Varmıki TÜRKİYEDE Yada Aldığım Siteyemi Gönderecegim
Büyük İhtimal Vatandan Alacağımaldığın siteye gönderirsin ama sorun çıkartmaz yorumlarına bi bak.
yalnız Vatanda Bulamadım Bi Link Atabilirmisin Sana ZahmetVatandan al 2159TL sorun çıkarsa yollarsın değişirler
Büyük İhtimal Vatandan Alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yalnız Vatanda Bulamadım Bi Link Atabilirmisin Sana Zahmet