windows 10 en hızlı sürüm nedir

cureshoot

80+
Reaksiyon skoru
107
selamlar arkadaslar . ben windows 10 pro kullandım ve cok ram kullanıyo arka planda cok fazla gereksiz şey çalısıyo bunu hiç istemiyorm
en az ram kullanan ve arka planda en az uygulama çalısan versıyonu nedir bilen yardımcı olabilirmi saolun ! . .

Home kurman en mantıklı.

selamlar arkadaslar . ben windows 10 pro kullandım ve cok ram kullanıyo arka planda cok fazla gereksiz şey çalısıyo bunu hiç istemiyorm
en az ram kullanan ve arka planda en az uygulama çalısan versıyonu nedir bilen yardımcı olabilirmi saolun ! . .
öylr bir versiyon yok olanlar da orijinal değil

Windows 10 Ghost Spectre sürümü fakat indirip indirmemek sana kalmış. Windows normal sürümlerin hepsi zaman geçtikçe şişiyor.

Windows 10 Home 2016 sürümünü kullanabilirsin.

zaten orjinal kullanmıyoz ki reis :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden öyle dedın bro sıkıntısı mı var ilk defa duydum bu sürümü
crack mi kurdun windowsu zaten beleş sagfewsegfW

zaten orjinal kullanmıyoz ki reis :)

neden öyle dedın bro sıkıntısı mı var ilk defa duydum bu sürümü
Kendin kullanıyorum 3 senedir bir sıkıntısı yok, Modlanmış sürüm oldugu için çogu kişi önyargılı diyim o yüzden önermedim. Manual olarak kuruyosun herşeyi

son sürümler gayet stabil bence artık eskisi gibi değil updateler

xd aynen knk orjinal bizi bozar :D
güvenlik açıklarıyla iyyi kullanımlar dilerim hocam

Kendin kullanıyorum 3 senedir bir sıkıntısı yok, Modlanmış sürüm oldugu için çogu kişi önyargılı diyim o yüzden önermedim. Manual olarak kuruyosun herşeyi
suan en yardımcı olan sen oldun bilyonmu :D windows defender yokmus icinde cok saol kardesım hemen indiriyom

son sürümler gayet stabil bence artık eskisi gibi değil updateler

güvenlik açıklarıyla iyyi kullanımlar dilerim hocam
knk ben sadce knight oynuorm haricindede sadece youtube ve netflix baska siteye bile tıklamıorm

suan en yardımcı olan sen oldun bilyonmu :D windows defender yokmus icinde cok saol kardesım hemen indiriyom

knk ben sadce knight oynuorm haricindede sadece youtube ve netflix baska siteye bile tıklamıorm
Toolbox aracı var içinde tek tıkla kuruyosun istediğin uygulamayı çok kullanışlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,378
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri