Ö Ömer Yön 80+ Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 3 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar merhaba sistemimdeki ssd de yer kalmadı bende hdd aldım hdd oyun kurmak için windows yüklemek gereklimi
Arkadaşlar merhaba sistemimdeki ssd de yer kalmadı bende hdd aldım hdd oyun kurmak için windows yüklemek gereklimi
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 31,373 En İyi Cevap 17 Reaksiyon skoru 72,735 3 Nisan 2020 #2 Hayır tabii ki
Ö Ömer Yön 80+ Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 3 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: Hayır tabii ki Devamı için tıklayın... peki yükleyemiyorum nasıl yüklicem
Y yk38 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 559 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 321 3 Nisan 2020 #4 Zaten SSD'de Windows yüklü, HDD'ye yüklemenize gerek yok. Ömer Yön yazmış: peki yükleyemiyorum nasıl yüklicem Devamı için tıklayın... Tam olarak anlayamadım. Sanırım HDD'ye oyun kuramadığınızı belirttiniz. Doğru anladıysam bölüm oluşturmanız gerek. Disk Yönetimi'ni açın, "Ayrılmamış alan" diyen HDD'nize sağ tıklayıp "Yeni Basit Birim" seçeneğini seçin.
Zaten SSD'de Windows yüklü, HDD'ye yüklemenize gerek yok. Ömer Yön yazmış: peki yükleyemiyorum nasıl yüklicem Devamı için tıklayın... Tam olarak anlayamadım. Sanırım HDD'ye oyun kuramadığınızı belirttiniz. Doğru anladıysam bölüm oluşturmanız gerek. Disk Yönetimi'ni açın, "Ayrılmamış alan" diyen HDD'nize sağ tıklayıp "Yeni Basit Birim" seçeneğini seçin.