Lunchx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 834
Ha bende sorunda A5 hakkinda konusuyoruz saniyorumA 5 DEĞİL HOCAM TOYATA CROSS
Ha bende sorunda A5 hakkinda konusuyoruz saniyorumA 5 DEĞİL HOCAM TOYATA CROSS
O zaman hayirli olsun iyi gunlerde kullanin hocam, cupra daha iyi gibi duruyor sanki fakat aile ye göre degisir buyuk aile iseniz bir sey diyemem.HERKEZE TEŞEKKÜRLER TOYAA CROSS A KARAR VERDİM SAĞOLUN
Hocam bence bu kadar para verip eski araba almayın. En fazla 2 yaşında arabalara bakınHERKEZE TEŞEKKÜRLER TOYAA CROSS A KARAR VERDİM SAĞOLUN
Peugeot Citroen tüm servisleri bakıyor. Ds zaten Psa grubunDs çok iyi bu arada ama büyük şehirlerden birinde yaşamıyorsanız servis ve bakım sorunu yaşanabilir bence.
Ya da yeni kasa 1.5 tsi tiguan R-Line508 makyaj gelecek
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...al-pedal-g-gorus-sensor-full-1082888042/detay
Yada arkadaşın attığı ds gerçekten güzel duruyor şahsen değerlendirilebilir. Yada 2018 c200 lere bütçe yetiyorsa bakabilirsin
Bayaa iyiymiş. Nasıl bu fiyata satılıyor şaşırdım doğrusu.![]()
DS Automobiles / DS 4 / 1.5 BlueHDi / Performance Line / SAHİBİNDEN 2023 ÇIKIS PERFORMANS LİNE PLATİN GRİ sahibinden.comda - 1083487312
DS Automobiles / DS 4 / 1.5 BlueHDi / Performance Line / SAHİBİNDEN 2023 ÇIKIS PERFORMANS LİNE PLATİN GRİ sahibinden.comda - 1083487312www.sahibinden.com
Hayırlı olsun
Bemcede Passat yerine tercih edilir bir araç.ÖYLE DÜŞÜNMÜYORUM GÜZEL ARAC AMA PASSATLA YARIŞIRMI BİLMİYORUM
Bayaa iyiymiş. Nasıl bu fiyata satılıyor şaşırdım doğrusu.