adanalıbiri01
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
- Konu Sahibi Konu Sahibi
EVET DAHA DÜN BAKMIŞTIM GÜZEL BİR ARAÇPeugeot 5008![]()
EVET DAHA DÜN BAKMIŞTIM GÜZEL BİR ARAÇPeugeot 5008![]()
Bencede ama fiyatı ne olur işte. Birde o gelene kadar artacak olan kur ve fiyatlar ek olarak sarı site karaborsası derken bu fiyatlara alınmaz herhaldeMakyajlı 508 muazzam gözüküyordu. Bence beklenebilir
1.332.000 şu anda Benzinli GT paketi.Bencede ama fiyatı ne olur işte. Birde o gelene kadar artacak olan kur ve fiyatlar ek olarak sarı site karaborsası derken bu fiyatlara alınmaz herhalde
BU ARAÇDA BİLDİĞİM KADARIYLA RENO MOTOR YOKSöyle bir aracta olabilir fakat o kadar para veriyorsun 1.5 reno motorlu.
![]()
Mercedes - Benz / C Serisi / C 200 d BlueTEC / AMG / GRAND MOTORS'2019 ÇIKIŞLI FULL SERVİS BAKIMLI HAFIZALI KLTK sahibinden.comda - 1084554341
Mercedes - Benz / C Serisi / C 200 d BlueTEC / AMG / GRAND MOTORS'2019 ÇIKIŞLI FULL SERVİS BAKIMLI HAFIZALI KLTK sahibinden.comda - 1084554341www.sahibinden.com
Donanim olarak var motor yok.
E Serilerinde Reno Motor Yok Diye biliyorum bende,BU ARAÇDA BİLDİĞİM KADARIYLA RENO MOTOR YOK
C serilerinde reno kullaniliyor hocam.BU ARAÇDA BİLDİĞİM KADARIYLA RENO MOTOR YOK
Bu kasada kullaniliyor hocam Ve bilgidigim kadari ile A da da kullaniliyor.E Serilerinde Reno Motor Yok Diye biliyorum bende,
Bunda reno motor kullanılmıyor mu ?
Ds çok iyi bu arada ama büyük şehirlerden birinde yaşamıyorsanız servis ve bakım sorunu yaşanabilir bence.
Adamlar cakma Porche Cayenne yapmishttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...ciale-plusdriving-plusluxury-1082630760/detay
Hazır adanada git al resim at bizedeçok iyi tasarımı var cupra bu ve ds çok iyi duruyor
+ bosch car servislerHayır hocam pejo, citroen, reno servislerinin çoğusu bakıyor kullanıyorum çünkü.
macana daha çok benziyor gibi aslında ama bu araç alfa tasarım çizgilerine ait. Alfanın özelliği yıllar geçsede o tasarım hep güncel kalabiliyor çok değişik bir markaAdamlar cakma Porche Cayenne yapmis