Bluetooth/wireless Dongle Önerisi

Reaksiyon skoru
28
Bütçe
500
Arkadaşlar elimde JBL TUNE500 BT kulaklığı var. Kulaklığı bilgisayarda kullanmak istiyorum. Bu yüzden Bluetooth'a ihtiyacım var.

Bu ürün nasıl? Bir başka ürün ise:
Bu ürün ise hem Bluetooth hem de Wi-Fi özelliğine sahip ve değerlendirmeler olumlu. Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
Bütçe maksimum 500₺.

Arkadaşlar elimde JBL TUNE500 BT kulaklığı var. Kulaklığı bilgisayarda kullanmak istiyorum. Bu yüzden Bluetooth'a ihtiyacım var.

Bu ürün nasıl? Bir başka ürün ise:
Bu ürün ise hem Bluetooth hem de Wi-Fi özelliğine sahip ve değerlendirmeler olumlu. Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
Bütçe maksimum 500₺.
Bu ürünü yakın zamanda test ettim konularıma bir bak istersen.

ikisini de kullandım aktif olarak 5 kullanıyorm daha gecikmesiz. 5.0 al

Bunların Wifi özelliği var mı ? Wifi özelliği olan bir ürün de önerebilir misiniz ?

Bunların Wifi özelliği var mı ? Wifi özelliği olan bir ürün de önerebilir misiniz ?
hayır wifi özelliği yok ve o ürünler hakkında deneyimim ve bilgim yok.

wifi olarak bunu övüyorlardı 5ghz desteği mevcut

Şimdi bunlardan birini alırsam herhangi Bluetooth bir klavyemi bilgisayarda kullanabiliyor muyum

Bu ürünü yakın zamanda test ettim konularıma bir bak istersen.
Hocam biraz araştırdım. Wifi adaptörlerinde genel olarak sorun oluyormuş ping. Tahmin ediyordum fakat 300₺ bandındaki ürünlerde olmaz diye umuyordum. Kablosuz olarak şunu önerdiklerini gördüm :
Ben şuanlık wifi almaktan vazgeçtim. Kulaklığı kullanabilmek için sadece Bluetooth almayı planlıyorum. Eğer internet kablom kullanılmaz hale gelirse gider yeni kablo alırım. Yine birkaç yıl kullanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,001
Üyeler
185,012
Son üye
Apollo3131
Geri