ibrahim12651
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Merhabalar hpstore.com.tr sitesi güvenilir mi ? bilgisayar almayı düşünüyorum buradan pc alan var mı ?
Hp'nin kendi sitesi degilmi zaten? Güvenilirdir.
siz de bakın hocam benim mesajlaraHp'nin resmi sitesidir. Alacaksanız Herhangi bir sorun çıkmaz merak etmeyin.
Resmi sitesi değil ki ürünleri satan sözleşmeli firma..Hp'nin kendi sitesi degilmi zaten? Güvenilirdir.
Müşteri Hizmetlerinden Teyit bilgi aldım. Ona göre mesajı editledimKendi sitesi burası olması lazım.![]()
Laptop Computers, Desktops, Printers, Ink & Toner
Learn about HP laptops, pc desktops, printers, accessories and more at the Official HP® Websitewww.hp.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siz de bakın hocam benim mesajlara![]()
Bakacaz artık güvenilir mi değil mi bilgisayarı alırsam dönerim buraya :..Hp'nin Satıcı Firması. Tahminimce Herhangi bir sorun çıkmaz merak etmeyin.
Edit: Müşteri hizmetlerinden alınan bilgiye göre.
"Hp iş ortağımız, satıcı firmayız."
ondan sıkıntım var https://www.sikayetvar.com/hpstorecomtr okuyorum rezalet firma sanırım..hpnin kendi sitesinden ürüne satın al dediğinde bu site yerine mediamarkt çıkıyor sadece. Satın alım sonrası bir sorun yaşadığınızda muhatabınız hp değil hpstore.com.tr olacak bu durumu da düşünerek hareket ediniz.
Bakacaz artık güvenilir mi değil mi bilgisayarı alırsam dönerim buraya :..
Ortak olan bilgisayarlarda örneğin DW4006nt modelinde çıkıyor.hpnin kendi sitesinden ürüne satın al dediğinde bu site yerine mediamarkt çıkıyor sadece. Satın alım sonrası bir sorun yaşadığınızda muhatabınız hp değil hpstore.com.tr olacak bu durumu da düşünerek hareket ediniz.
hpnin kendi resmi sitesinde olmayan bir laptop var hpstoreda ondan soruorumAlıntıyı görüntüle
Örneğin 2 Ürüne Hem Hp Store Dan hemde Hp'nin resmi sitesinden Baktığımda HP, Hp Store'a yönlendiriyor. Yani Bir problem gözükmüyor alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ortak olan bilgisayarlarda örneğin DW4006nt modelinde çıkıyor.
Ellerinde kalmıştır, satıyorlardır. Mantıken HP nin resmi sitesinde satıcı kısmında gözüküyorsa siparişte sorun olmaz ama teknik servis muhabbetinde bilemem. Ayrıca İstediğiniz bilgisayar Sadece Hp Store'da mı var?hpnin kendi resmi sitesinde olmayan bir laptop var hpstoreda ondan soruorum