🔥İndirim İndirimli Rtx 4050'li Laptop

Thin, 45W gpu, tek fan, TN Panel ekran, 8 gb ram, yani para israfı. 3060' dan %30 falan daha gücsüzdür ortalamada

İlk bakışta ben de çöp gözüyle baktım ama inceleme videosundaki sıcaklık ve fps değerlerini iyi gördüm.. bu arada ekran IPS ama 277 NITS bana soluk geldi

Ekran IPS ise ekran iyi olabilir. %45 ntsc olabilir. 277 Nit ise bence iyi ama laptoplar için iyi mi? bilemem. Ayrıca soğuk olması normal çünkü 3060 6gb maxp' den %30-35 gücsüz bir karttan bahsediyoruz. 3050Ti gibi bir şey.

Ekran IPS ise ekran iyi olabilir. %45 ntsc olabilir. 277 Nit ise bence iyi ama laptoplar için iyi mi? bilemem. Ayrıca soğuk olması normal çünkü 3060 6gb maxp' den %30-35 gücsüz bir karttan bahsediyoruz. 3050Ti gibi bir şey.
Bir de böyle bi karşılaştırma var değişik bi teknoloji 😅

Bir de böyle bi karşılaştırma var değişik bi teknoloji 😅

DLSS3 güzel. Lakin oynadıgımız her oyunda olmaması ve FSR3' ün tüm kartlara geleceğini düşünürsek saf performansa bakmak sanırım çok daha mantıklı. Ham iş yapacaklar için de bu kart güçsüz maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca panel TN sanırım. IPS-Level MSI da üst seviye tn paneller için mi ne kullanılıyormuş

DLSS3 güzel. Lakin oynadıgımız her oyunda olmaması ve FSR3' ün tüm kartlara geleceğini düşünürsek saf performansa bakmak sanırım çok daha mantıklı. Ham iş yapacaklar için de bu kart güçsüz maalesef.
Aynen hocam saf haline bakarsak 3050ti dengi oluyor ama işte kağıt üzerinde 4050 olması göze hoş geliyor 😅

Ürünü kullanıyorum ve incelemesini paylaştım. Okuyabilirsiniz..

Konuyu tekrar hortlatıyorum ama bu ne peki bunda da 1 tb ssd 16 gb ram var ve daha ucuz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri