Uzayda Yürüyen
80+
- Reaksiyon skoru
- 204
bugün gelecek sanırım. Geldiğinde testlerini yapıp forumda paylaşacağım..Laptop test etme şansın oldu mu hocam
bugün gelecek sanırım. Geldiğinde testlerini yapıp forumda paylaşacağım..Laptop test etme şansın oldu mu hocam
İlk bakışta ben de çöp gözüyle baktım ama inceleme videosundaki sıcaklık ve fps değerlerini iyi gördüm.. bu arada ekran IPS ama 277 NITS bana soluk geldiThin, 45W gpu, tek fan, TN Panel ekran, 8 gb ram, yani para israfı
Ekran IPS ise ekran iyi olabilir. %45 ntsc olabilir. 277 Nit ise bence iyi ama laptoplar için iyi mi? bilemem. Ayrıca soğuk olması normal çünkü 3060 6gb maxp' den %30-35 gücsüz bir karttan bahsediyoruz. 3050Ti gibi bir şey.İlk bakışta ben de çöp gözüyle baktım ama inceleme videosundaki sıcaklık ve fps değerlerini iyi gördüm.. bu arada ekran IPS ama 277 NITS bana soluk geldi
Bir de böyle bi karşılaştırma var değişik bi teknolojiEkran IPS ise ekran iyi olabilir. %45 ntsc olabilir. 277 Nit ise bence iyi ama laptoplar için iyi mi? bilemem. Ayrıca soğuk olması normal çünkü 3060 6gb maxp' den %30-35 gücsüz bir karttan bahsediyoruz. 3050Ti gibi bir şey.
DLSS3 güzel. Lakin oynadıgımız her oyunda olmaması ve FSR3' ün tüm kartlara geleceğini düşünürsek saf performansa bakmak sanırım çok daha mantıklı. Ham iş yapacaklar için de bu kart güçsüz maalesef.Bir de böyle bi karşılaştırma var değişik bi teknoloji
Aynen hocam saf haline bakarsak 3050ti dengi oluyor ama işte kağıt üzerinde 4050 olması göze hoş geliyorDLSS3 güzel. Lakin oynadıgımız her oyunda olmaması ve FSR3' ün tüm kartlara geleceğini düşünürsek saf performansa bakmak sanırım çok daha mantıklı. Ham iş yapacaklar için de bu kart güçsüz maalesef.
Kağıt üzerinde fiyatı hoş gelmiyor işte kötünün kötüsü 22kAynen hocam saf haline bakarsak 3050ti dengi oluyor ama işte kağıt üzerinde 4050 olması göze hoş geliyor![]()
Malesef dolar+enflasyon hocamKağıt üzerinde fiyatı hoş gelmiyor işte kötünün kötüsü 22k
11800h + 3060 acer patlama garantili alırım bunu almam ben knkMalesef dolar+enflasyon hocam
O modeli 1-2 ay kullandım 2 gün önce sattım yeni bombalar arıyoruz11800h + 3060 acer patlama garantili alırım bunu almam ben knk
forum.donanimarsivi.com