Hazır Sistem Önerisi

Reaksiyon skoru
19
Son düzenleme:
6700 XT'li bir kasa almayı düşünüyorum, gaming.gen.tr'de böyle bir sistem buldum sizce fiyat olarak nasıl?

anakartı en azından b450 yapsanız çok iyi olur bide işlemciyi 5600 yaparsanız iyi olur ama ilerleyen zamanda bir soğutucu almanız gerekir o işlemciye eğer bütçeyi çok aşamam derseniz anakartı b450 yapıp alın derim

anakartı en azından b450 yapsanız çok iyi olur bide işlemciyi 5600 yaparsanız iyi olur ama ilerleyen zamanda bir soğutucu almanız gerekir o işlemciye eğer bütçeyi çok aşamam derseniz anakartı b450 yapıp alın derim
içindeki 6700 xt'yi alıp yerine elimde olan rx 6600'ü koymayı planlıyorum. ikinci bir kasa diziyorum da. Sistem RX 6600 için yeterli olur mu sizce 6700xt ile değiştirdikten sonra?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart ve işlemcinin degişmesi lazım

Omun yerine tavsiyem
içindeki 6700 xt'yi alıp yerine elimde olan rx 6600'ü koymayı planlıyorum. ikinci bir kasa diziyorum da. Sistem RX 6600 için yeterli olur mu sizce 6700xt ile değiştirdikten sonra?

Attıgınız sistem rx6600 besler onda bir sorun olmaz.

Anakart ve işlemcinin degişmesi lazım

Onun yerine tavsiyem
Bı arkadaş sistem arıyordu senin attığı sistemi gördü alicak herhangi bi özelleştirme yapsinmi

Ne var 8 de kral

Geri