nolur amd gpu gelmesin artik lutfeennnAbdullah abi son story de bir canavar paylaştı muhtemelen f/p canavarı sistem geliyor
![]()
Watch this story by Donanım Arşivi on Instagram before it disappears.
353K Followers, 1 Following, 818 Postsinstagram.com
nolur amd gpu gelmesin artik lutfeennnAbdullah abi son story de bir canavar paylaştı muhtemelen f/p canavarı sistem geliyor
![]()
Watch this story by Donanım Arşivi on Instagram before it disappears.
353K Followers, 1 Following, 818 Postsinstagram.com
Fiyatlar geçenki gibi çok uygun olursa amd olur yine büyük ihtimalle de bu f/p canavarı olacağı için bütçe yine düşük olurMuhtemel olmaz hocam bir nvdidia sistem şart artik
bence burdaki canavar msi ın canavarı yukarda arkadaşın söylediği gibiGeçen canavarla birlikte kasa infosu gelmişti şimdi o da yok :d
Al-sata her türlü gidiyor maalesef hocam. Abdullah abinin f/p sistem videolarının altında, ana konularının altına hep yazmışımdır yine yazıyorum. Al-sat'a gitmesini istemiyorsa çözüm bol. Örnekler :Al sata gitmeyen bir şey çıkarsa da bol stoklu faydalansak
dostum ilk 3 maddeyi okuyup gülmekten yarıldım üzgünüm ama bunları yapan firma olursa batar firmaların işine gelmez tc numarası vb hepsi farklı girilir anama alır babama alırım epostada 40 epostam var son dediğin aslında 2.el e tamamen aykırı o yüzden yapılmaz...Web sitesinde gerçekleşen satış işleminde bir ödeme aracı o gün için bir kere kullanılacak şekilde ayarlama yapılabilir.
... satış işleminde alıcı kişi aynı üyelikle aynı yıl içerisinde başka alışveriş yapmamış olacak şekilde ayarlama yapılabilir.
... aynı e-posta, aynı t.c numarası veya aynı fatura-teslimat adresine kesilecek siparişler otomatik iptal edilecek şekilde ayarlanabilir.
... mesafeli satış sözleşmesine firma ürünlerin seri numarasını sistemine kayıtlı olup, olası bir garanti-servis işleminde sadece faturadaki alıcıyı esas alacağına dair ibare yerleştirip bunu faturada belirtecek bir yazı ekleyebilir.
bi de ne tarafa dönelimAl-sata her türlü gidiyor maalesef hocam. Abdullah abinin f/p sistem videolarının altında, ana konularının altına hep yazmışımdır yine yazıyorum. Al-sat'a gitmesini istemiyorsa çözüm bol. Örnekler :
@Abdullah Hacıgül
...Web sitesinde gerçekleşen satış işleminde bir ödeme aracı o gün için bir kere kullanılacak şekilde ayarlama yapılabilir.
... satış işleminde alıcı kişi aynı üyelikle aynı yıl içerisinde başka alışveriş yapmamış olacak şekilde ayarlama yapılabilir.
... aynı e-posta, aynı t.c numarası veya aynı fatura-teslimat adresine kesilecek siparişler otomatik iptal edilecek şekilde ayarlanabilir.
... mesafeli satış sözleşmesine firma ürünlerin seri numarasını sistemine kayıtlı olup, olası bir garanti-servis işleminde sadece faturadaki alıcıyı esas alacağına dair ibare yerleştirip bunu faturada belirtecek bir yazı ekleyebilir.
ve tüm bunlar bu süreçten habersiz gizli şekilde olacak şekilde yapılarak olası alınacak önlemlere savunma mekanizması olacaktır.
Sinerji olmaz gencer gamingle sistem çıkardıktan sonra sinerjide aynı gece deli indirim yapınca sinerji sistemle açılkan tüm konuları kapattırdı abimBence sinerjiyide takip edin demedi demeyinD
anlamadın ki reis inceyi orda herkes sistem yapar bi tık ucuzunu sinerji yaparsa gene ne gülerimSinerji olmaz gencer gamingle sistem çıkardıktan sonra sinerjide aynı gece deli indirim yapınca sinerji sistemle açılkan tüm konuları kapattırdı abim
aaaaaa şimdi anladım hocam kusura bakmayın benim kafa bu ara gidik ilişki internet arkadaş ödev derken bugün öldüm öldüm dirildimanlamadın ki reis inceyi orda herkes sistem yapar bi tık ucuzunu sinerji yaparsa gene ne gülerim
allah yardımcın olsun zihin açıklığı versinaaaaaa şimdi anladım hocam kusura bakmayın benim kafa bu ara gidik ilişki internet arkadaş ödev derken bugün öldüm öldüm dirildim![]()
amin hocam ilişki içinde bir dua edersenizallah yardımcın olsun zihin açıklığı versin